FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FC VOLUNTARI 1-1

VIDEO FC Voluntari e de neînvins în Liga 1» Ilfovenii au remizat pe terenul Petrolului, 1-1, după golul superb al lui Vîlceanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iulie 2015 20:25

Petrolul și FC Voluntari au remizat, 1-1, într-un meci din etapa a doua a Ligii 1, după golul marcat de Robert Vîlceanu și autogolul lui Vasile Maftei.

Ploieștenii au început în atac, Dacian Varga șutînd din afara careului, dar balonul n-a prins spațiul porții. Ilfovenii au ripostat și ei prin șuturile lui Laurențiu Marinescu (25') și Hamed (26'), însă fără nici un pericol real pentru poarta lui Pecanha.

Partea a doua a fost mai animată. În minutul 53, Robert Vîlceanu, împrumutat de la Steaua, a marcat un gol de generic de la 20 de metri, cu exteriorul piciorului drept, mingea ducîndu-se direct în vinclul porții goalkeeperului petrolist.

Băieții lui Selymeș au răspuns instantaneu și după cîteva secunde au egalat pe tabela de marcaj, după o cursă a lui Nepomuceno pe partea dreaptă, fotbalistul petrolist a centrat în careu și mingea a fost deviată în propria poartă de Vasile Maftei.

Vîlceanu, 19 ani, e la al doilea gol în Liga 1, primul a fost reușit în poarta lui Gaz Metan Mediaș dintr-o lovitură liberă pe cînd îmbrăca tricoul Stelei în martie 2014. Atunci campioana a învins cu 3-0.

Cu patru minute înainte de final, Poverlovici a văzut cartonașul roșu.

PETROLUL PLOIEȘTI - FC VOLUNTARI 1-1

Au marcat: Maftei (54, autogol) / Vîlceanu (53)

Eliminat: Poverlovici (84)

Vezi AICI VIDEO cu golurile meciului!

 Vezi aici cum s-a desfășurat liveTEXT!

Petrolul: Pecanha - Beța, Benga (Alecsandru 37), Faug-Porret, Rippert - Ropotan, Zoubir (Tamuz 65) -Varga, Marinescu, Nepomuceno - Moussa (Altama 74)
Rezerve: Cobrea, Rusu, Hassan, Farina

Voluntari: Balauru - Poverlovici, Maftei, Novakovici, Pîrvulescu - Vîlceanu (G. Deac 60), N. Grigore (Rădoi 75), Novac, Kone - Todoran (Vodut 65), Bălan
Rezerve: Botaș, Achim, Călințaru, Maxim

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  18 Iulie 2015, 21:52

unde sunt aia care ziceau ca avem campionat slab???

criss1981
criss1981  •  18 Iulie 2015, 20:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  18 Iulie 2015, 20:30

Mai,*** de chivulete***ca *** de ***...***,***!Ai avut ordin de la *** ala *** sa stopezi petrolul,una dintre echipele care ar putea deranja echipa sa de ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează