FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CONCORDIA CHIAJNA

VIDEO Poli Iași, victorie clară contra Concordiei Chiajna » Gol superb marcat de Andrei Cristea din lovitură liberă

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 16:53

Poli Iași s-a impus în duelul de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, scor 3-1, în primul meci din play-out și a trecut pe locul al doilea în clasament, peste FC Botoșani.

VIDEO » Poli Iași - Concordia Chiajna 3-1
A marcat: A. Cristea '12, '54, Golubovici '33/V. Alexandru '50
Click AICI pentru liveTEXT!

Andrei Cristea a deschis scorul în minutul 12 dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, la care balonul s-a oprit aproape de vinclul porții lui Drăghia.

Golubovici a majorat diferența pentru ieșeni în minutul 33, când a reluat în plasă cu o lovitură de cap centrarea trimisă de Bole de pe partea stângă.

Chiajna a avut șansa de a marca cu cinci minute înainte de final, dar șutul lui Valentin Alexandru a fost blocat de Frăsinescu.

Ilfovenii au marcat până la urmă după pauză, în minutul 50, când același Valentin Alexandru a trimis în plasă centrarea lui Serediuc și a bifat prima reușită în tricoul Chiajnei.

Andrei Cristea a făcut însă "dubla" în minutul 54 și a închis tabela la 3-1 pentru ieșeni.

Echipele de start:

Poli Iași: Grahovac - Bosoi, Ov. Mihalache, Frăsinescu, Țigănașu - Bole, Răuță, V. Gheorghe, Ștefănescu - A. Cristea, Golubovici
Rezerve: Caparco - Ciucur, Voicu, Ciucă, Panțâru, Bădic, Mitici

Concordia Chiajna: Drăghia - Bărboianu, Albu, Dobrosalevici, Popescu - Serediuc, R. Costin, Herea, Răducanu - Răsdan, Ciobanu
Rezerve: Voicu - Feussi, Cristescu, Munteanu, Bejan, V. Alexandru, Grădinaru

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pedro_nr1
pedro_nr1  •  11 Martie 2017, 19:03

Bravo Poli Iasi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează