FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR

VIDEO+FOTO Remiză vișinie » CFR Cluj o blochează pe FCSB pe Arena Națională și rămâne la două puncte în față

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 22:39

FCSB și CFR Cluj, primele două clasate din Liga 1, au terminat la egalitate, 1-1, după un meci extrem de tensionat pe Arena Națională. 

FCSB - CFR Cluj 1-1
Au marcat: Budescu 75'-pen. / Vinicius 33 - VIDEO

Meciul a început mai bine pentru FCSB, care a avut posesia, dar jucătorii lui CFR au echilibrat și au început să controleze treptat  duelul. Vinicius a deschis scorul în minutul 33, după o fază la care portarul Andrei Vlad, 18 ani, a ieșit greșit. Djokovici a reluat cu capul, mingea a ajuns la Țucudean, dar șutul lui a fost respins de Planici în bară. Vinicius a fost pe fază și a marcat din șase metri.

Repriza a doua a început echilibrat, după ce Dică a mutat din nou la pauză și l-a aruncat în luptă pe Man. FCSB a încercat să construiască, dar CFR Cluj s-a apărat foarte bine. În minutul 74, Florin Tănase a obținut un penalty, iar Constantin Budescu a transformat fără emoții.

Până la final, cele două echipe s-au anihilat, iar meciul s-a terminat egal, un rezultat în avantajul ardelenilor. CFR Cluj rămâne pe primul loc, cu 53 de puncte, în timp ce FCSB este pe doi, cu 51.

Clasament Liga 1

clipboard01

Echipele de start

FCSB: A. Vlad - R. Benzar, Planici, Găman, Momcilovici - L. Filip (Man 46'), M. Pintilii - Teixeira, Budescu, Fl. Coman (Cr. Tănase 60') - Fl. Tănase
Rezerve: Stăncioiu, Nedelcu, J. Morais, Ov. Popescu, Enache
Antrenor: Nicolae Dică

Echipa de start CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora - Djokovici, Ov. Hoban, Culio - Mailat (Al. Ioniță II 80'), Țucudean, Deac
Rezerve: 
Vâtcă, Luchin, Peteleu, L. Rus, V. Costache, Balde
Antrenor:
Dan Petrescu

 
 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (616)
luck33ro
luck33ro  •  11 Februarie 2018, 12:29
Postat de Codrin Padureanu pe 11 Februarie 2018, 09:32

Au fost mari greseli de ARBITRAJ.La este frica sa vorbeasca!.Cand a cazut in careu F.Tanase trebuia dat galben(in prima repriza) si probabil nu mai cadea in a doua repriza la adierea de vant(sau primea al doilea galben!).Vedeti fauturile grosolane asupra lui Culio!.Vedeti toate ciocnirile involuntare cum s-au dat lovituri numai pentru FCSB!.Fara acel 11 m INVENTAT FCSB nu egala NICIODATA.Daca o sa CASTIGE CAMPIONATUL FCSM ESTE O MINCIUNA.Pe total este mai slaba precum CFR , CRAIOVA , DINAMO , ASTRA , GAZ! Codrin

Suferinta mare la Codrinel... Poate cineva sa-l delege la comisia de arbitrii, sau chiar la Gazeta - sa-i invete minte sa nu mai dea nota de opt la asa arbitraj nenorocit?

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Februarie 2018, 10:18

Titlul e incorect: FCSB a blocat-o pe CFR sa urce la 5 puncte.

sexilian
sexilian  •  11 Februarie 2018, 09:52

sigur cativa PUTINARI din teren s-au umplut de lantisoare si ghiuluri de s-au tavalit pe gazon si golul dat de11 metri cu ***[budescu] tot o *** facuta de un fotbalist,***.........asa-i in tarla se cade cu mana intinsa..........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (616)
Comentează