FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CS U CRAIOVA 1-0

VIDEO » Revanșa lui Mulțescu! Astra învinge U Craiova, scor 1-0, și spulberă visurile de titlu ale oltenilor

Foto: SportPictures.eu
Foto: SportPictures.eu

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2018 22:41

Astra a produs surpriza și a învins pe teren propriu Universitatea Craiova, scor 1-0, în etapa a 6-a din play-off.

Singura realizare a primei reprize a venit în minutul 20, când Florentin Matei a executat foarte bine o lovitură liberă de la 18 metri, dar portarul Popescu a reușit să respingă în corner.

Unicul gol al partidei a venit cu 11 minute înainte de final. Takayuki Seto a fost găsit liber la marginea careului (79) și a trimis cu stângul peste goalkeperul oltenilor. Oltenii au ratat până la final două șanse de egalare, ambele prin Mitriță.

Astra - Craiova 1-0
Am marcat: Takayuki 79

Astra Giurgiu: Iliev - Bejan, Polczak, Erico da Silva, Radunovici - Mrzljak, Takayuki - Balaure, Fl. Matei, Al. Stan - Abang
Rezerve: Lazar - Vera, Butean, Chiriac, Biceanu, L. Buş, Moise
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

CS U Craiova: L. Popescu - Screciu, Kelici, Tiago Ferreira - Briceag, Bernardes, Mateiu, Bancu - Bărbuț, Băluță, Burlacu
Rezerve: Calancea - Popov, Dimitrov, Mitriţă, Zlatinski, Gardoş.
Antrenor: Devis Mangia

Arbitru: Cătălin Popa (Pitești) / Asistenți: Ovidiu Artene (Vaslui) și Vasile Marinescu (București) / Rezervă: Iulian Dima (București) / Observator: Alexandru Deaconu (București)

Etapa a 6-a din play-off

clasament

Etapa a 6-a din play-out

sepsi

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (113)
aress123
aress123  •  24 Aprilie 2018, 10:24
Postat de para.para pe 23 Aprilie 2018, 23:25

Infrangerea de azi a Craiovei este un motiv in plus sa-i dea meciul lui fcsb.

Altceva in afara de FCSB nu ai in cap...pentru asta traiesti...respiri. Si la fel toti *** care stau toata ziua cu FCSB in gura.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Aprilie 2018, 09:40
Postat de para.para pe 24 Aprilie 2018, 00:07

Aia nici macar la liga 4 nu-s pe primul loc. Daca te referi la liga 1, pe primul loc este fcsb si nu Steaua Bucuresti. Obisnuieste-te sa respecti deciziile judecatoresti ca de-aia ies parintii tai in strada, ca sa se respecte justitia.

Simpaticii fanii răposatei din Giulești... Se chinuie să ne convingă că FCSB nu e Steaua și-i dau `nainte cu Rapidul lor, care acu-i la nivel superior. De, sunt ditai academicienii, nu? O făcătură de echipă la care s-au adunat câțiva pensionari rapidiști, ca elefanții care trag spre un cimitir iluzoriu... Se bat cu cărămida-n cheptul vișiniu și afumat că-s cei mai cei mai, dar nimeni nu se-nghesuie să cumpere ”cea mai frumoasă și mai iubită”. Deși prețu-i de Black Friday... Dar nu le pasă. Pentru că, de fapt, ei nu sunt rapidiști, sunt doar niște amărâți de anti-steliști.

para.para
para.para  •  24 Aprilie 2018, 00:07
Postat de Joachim Makay pe 23 Aprilie 2018, 23:45

Cine e pe PRIMUL LOC ?STEAUA BUCURESTI !!!

Aia nici macar la liga 4 nu-s pe primul loc. Daca te referi la liga 1, pe primul loc este fcsb si nu Steaua Bucuresti. Obisnuieste-te sa respecti deciziile judecatoresti ca de-aia ies parintii tai in strada, ca sa se respecte justitia.

Vezi toate comentariile (113)
Comentează