FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIȘOARA 1-0

VIDEO+FOTO Omul meciului: Bârleanu! Dinamo o bate pe ACS Poli Timișoara după o gravă eroare a tușierului bucureștean

Foto: Cristi Preda +7   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 18:51

Dinamo obține trei puncte uriașe pe teren propriu în meciul cu ACS Poli Timișoara, scor 1-0, după un meci în care bănățenii n-au putut fi învinși decât din ofsaid, gol Moldoveanu, din nou decisiv ca la Botoșani.

De-abia la a șaptea tentativă, Cătălin Straton, alias "Spiderman" azi, a putut fi învins. Din ofsaid, întrucât Moldoveanu (74), poreclit "Balon" de coechipieri, și-a activat poziția afară din joc, ofsaid nesemnalizat de tușierul bucureștean Vlad Bârleanu, după ce Torje nimerise bara.

Un adevărat blestem pentru timișorenii care s-au bazat exclusiv pe bravul lor portar, dar au fost înșelați și de apărarea prea permisivă și de asistentul Bârleanu.

Culmea culmilor: Timișoara bifase până azi 7 deplasări în care a luat numai un gol după ce încasase un 7-0 de la FCSB! A sosit și-a opta, aseară, iar ACS Poli se scufundă. "Câinii" defilează în play-out.

Cu Pesici absent din motive tehnice, cu puținii spectatori scandând anti-Negoiță, anti-Badea, anti-PSD și doar pro-Lupescu, toate sub egida " Dinamo suntem noi!", elevii lui Bratu l-au făcut uriaș pe Straton, care a scos incredibil.

Hanca (32 și 35, ultima oară bară transversală), Popa (36 și 42), Nistor (39), Straton scoțând cu fața! și Moldoveanu (51) au fost rispitori. Sau Straton a fost providențial. Bănățenii, chiuind în hora retrogradării, la debutul lui Neaga ca antrenor, au încercat și ei ceva, ceva, însă Ciucur (55) a beneficiat de eroarea lui Dudea, salvat de Penedo, panamezul mai scoțând apoi și șutul-bombă al lui Popovici (69). Pe final, în minutul 89, oaspeții au cerut penalty, dar Kovacs le-a oferit doar "galbene" pentru proteste. 

4 victorii consecutive a obținut Dinamo de la eșecul cu Juventus (1-2)

clasament play out

Vezi meciul liveTEXT / Vezi VIDEO cu golul partidei!

DINAMO - ACS POLI TIMIȘOARA 1-0
A marcat: Moldoveanu 74

Echipele de start:

Dinamo: Penedo – Dudea, Maric, R. Grigore, Vl. Olteanu – Hanca, Mahlangu, D. Nistor (cpt) – Moldoveanu, D. Popa, Salomao
Rezerve: Muțiu – M. Popescu, Palici, Nemec, Torje, Romera, Ion Gheorghe
Antrenor: Florin Bratu

Poli Timișoara: Straton – Străuț, Melinte, Cânu (cpt), Raț – Al. Munteanu, Artean, Vașvari – Bârnoi, Popovici, Al. Ciucur
Rezerve: Curileac – Haruț, Enescu, Țigănașu, M. Oliva, Șeroni, Drăghici.
Antrenor: Adrian Neaga

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei)
Asistent 1: Mihai Marica (Bistrița)
Asistent 2: Vlad Bârleanu (București)
Rezervă: Ionuț Coza (Cernica)
Observator LPF: Adrian Ionescu (București)
Observator CCA: Cristian Nica (Ploiești)

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (66)
gannicus2014
gannicus2014  •  21 Aprilie 2018, 09:02

nu rinamovistii au cerut sa fie ajutati, a fost un semnal din partea burleanului, cei care l-au votat primesc cadouri, fraierii vor fi arsi in stil barbar

dansy
dansy  •  21 Aprilie 2018, 09:01

Caminerooooooooo! Unde asti fraiere?Ai bagat capul in nisip ca strutii???

dansy
dansy  •  21 Aprilie 2018, 09:00
Postat de negru2707 pe 21 Aprilie 2018, 08:43

intrebare retorica..de ce nu se intampla niciodata ca unul din granzii campionatului sa piarda cu o echipa mica dintr-o asemenea greseala???

Foarte buna intrebarea.Daca in meciul cu Universitatea Craiova nu fura ca-n codru(doua penaltiuri neacordate si alte faze etc)Craiova ar fi avut acum un punct in plus in play-off.Asta e doar un exemplu de hotie.Dar acum sa furi pe amarata de Timisoara mi se pare asa o chestie grosolana made Dinamo.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează