FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - VIITORUL 1-0

VIDEO+FOTO Moruțan confirmă forma bună! Gol decisiv în victoria lui Botoșani cu Viitorul lui Hagi, 1-0

FOTO: Ionuț Tabultoc +18   FOTO
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 19:53

Olimpiu Moruțan a bifat azi primul gol în Liga 1, chiar împotriva campioanei României, Viitorul Constanța, pe care FC Botoșani a reușit să o învingă pe teren propriu, scor 1-0.

Echipa lui Gică Hagi a avut o evoluție modestă, mult sub așteptări. Moldovenii au fost mult mai prezenți în joc, au avut posesia, cedând puțin pe final, când au aruncat toate mingile în față, în speranța conservării rezultatului.

Viitorul a avut două ocazii importante, însă de fiecare dată mingea a lovit bara. Prima a fost în minutul 59, când lovitura de cap a lui Țucudean a lovit transversala, iar a doua în minutul 81. Atunci tot o lovitură de cap, dar a lui Andrei Dumitraș, a fost respinsă cu vârful degetelor de Cobrea, în bară.

FC Botoșani a urcat pe locul 4 în Liga 1, cu 23 de puncte, la egalitate cu CS U Craiova. Viitorul rămâne pe 10, cu 14 puncte, cu 4 în saptele lui Poli, care e pe poziția a 6-a.

Botoșani - Viitorul 1-0
A marcat: Moruțan 30
TEXT / VIDEO

Botoșani: Cobrea - Ungurușan, Miron, Burcă, Dumitraș - Bordeianu, Tincu - M. Roman, Moruțan, Buș - D. Popa
Rezerve: Ed. Pap, Plămadă, J. Rodriguez, Kuku, Chitoșcă, Oaidă, Serediuc
Antrenor: Costel Enache

Viitorul: Râmniceanu - Cr. Băluță, Țîru, Horj, De Nooijer - Cicâldău, Mladen, Cr. Ganea - Eric, Chițu, Țucudean
Rezerve: Buzbuchi, Ghiță, Mățan, Hodorogea, Drăguș, D. Dumitrescu, Vână
Antrenor: Gheorghe Hagi

A: Bîrsan Marcel (Bucureşti - Bucureşti) / A1: Bârleanu Vlad (Bucureşti - Bucureşti) / A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti - Bucureşti) / R1: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti - Bucureşti) / Obs: Szekely Zoltan (Baia Mare - Maramureş) 

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
superdaniel72
superdaniel72  •  25 Septembrie 2017, 21:29
Postat de gtn5 pe 25 Septembrie 2017, 20:22

dupa prezentarea echipei,a rezervelor nu mai scrieti cuvantul antrenor ci patron caci hagi nu a fost, nu este si nici nu va fi antrenor de fotbal vreodata,noroc ca si-a facut echipa si nu mai are cine sa-l dea afara.

normal, se simte in pielea lui... ar fi tare sa se dea singur afara, dar mai degraba se desfiinteaza, si oricum altii s vinovatii, ca nu i au cumparat ,,superjucatorii" scosi pe banda rulanta la 2-3 luni! ha,ha. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1158334684191512
Cristian Ghita  •  25 Septembrie 2017, 20:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gtn5
gtn5  •  25 Septembrie 2017, 20:22

dupa prezentarea echipei,a rezervelor nu mai scrieti cuvantul antrenor ci patron caci hagi nu a fost, nu este si nici nu va fi antrenor de fotbal vreodata,noroc ca si-a facut echipa si nu mai are cine sa-l dea afara.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează