FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CS U CRAIOVA 2-3

VIDEO Spectacol la Brașov în Sepsi - CS U Craiova, 2-3! Meci peste nivelul Ligii 1

Articol de GSP - Publicat marti, 19 septembrie 2017 17:14

CS U Craiova a câștigat un meci extrem de important pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-2. Partida a fost una foarte dificilă pentru oaspeți, care au condus de fiecare dată cu 1-0 și 2-1, dar s-au văzut egalați. Echipa lui Mangia a câștigat până la urmă grație reușitei lui Bancu din minutul 80. 

Burlacu a deschis scorul pentru Craiova în minutul 19, când a fost deschis excelent de Mitriță, unul dintre cei mai buni oameni ai partidei, și a tras cu sânge rece la colțul lung. Hadnagy a egalat în minutul 60, din ofsaid, apoi Gustavo a readus-o pe Craiova în avantaj în minutul 68. 

Doar două minute a durat avantajul oltenilor: Astafei a surprins defensiva oaspete și a egalat. Bancu a adus victoria lui CS U, care urcă pe locul 2, cu 22 de puncte. Sepsi rămâne pe 11, cu 10 puncte. 

pp

***

FINAL SEPSI - CS U CRAIOVA 2-3 (Hadnagy 60, Astafei 70 / Burlacu 19, Gustavo 68, Bancu 80)

VEZI LIVETEXT PARTIDA / VEZI VIDEO

Va fi a doua întâlnire directă dintre cele două. În precedenta, care a avut loc în șaisprezecimile de finală ale Cupei României de anul trecut, CS U Craiova s-a impus cu 1-0, grație unui gol marcat în minutul 100 de Andrei Ivan.

Sepsi - CS U Craiova începe de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Echipele de start:

Sepsi OSK: Fejer - Burlacu, Ursu, Oros, Dumbravă - Ghinga, Petrovikj - Papsys, Huiban, Patrick Petre - Hadnagy

Antrenor: Valentin Suciu.

CS U Craiova: Mitrovici - Spahija, Kelici, T. Ferreira - Martic, Screciu, Mateiu, Bancu - Gustavo, An. Burlacu, Mitriță 

Antrenor: Devis Mangia.

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
1529889800438003
Ferenc József  •  22 Septembrie 2017, 19:25

"c-am rupe picioarele la adversari" de aceea cele mai bune jucatori de mijloc nu au fost prezenti la meci. Sa vedeti cum arata glizna lui Herea dupa faultul lui Canu. Cel mai bun mijlocas sta pe tusa din pricina faultului.

dansy
dansy  •  20 Septembrie 2017, 14:51
Postat de tihi pe 20 Septembrie 2017, 09:21

Cunostintele tale sint modeste...aseara SEPSI OSK a jucat mai bine,decat multe echipe din liga 1(Juventus,Concordia,Gaz Metan,Iasi,Voluntari, Viitorul,Timisoara).Va ramane in primul esalon,daca arbitrajul va fi corect,si vor ajunge cu meciurile acasa pe terenul propriu....deocamdata joaca toate meciurile din pacate in deplasare !!

Cum poti sa spui asa enormitate ca Sepsi a jucat aseara mai bine la Timisoara.Craiova nu si-a pus mintea cuei ca daca si-o puneau le dadea 3-4 la zero.De aia ti s-a parut ca joaca bine.Sunt heirupisti si gata.

dansy
dansy  •  20 Septembrie 2017, 14:48
Postat de tihi pe 20 Septembrie 2017, 09:13

De care maghiari vorbesti??? Aseara in echipa Craiovei au jucat sapte straini pe moment in echipa SEPSI au fost prezenti 9 jucatori romani!! Cere este echipa mai romaneasca?? De ce va deranjeaza SEPSI OSK ? Ca nu va retrograda...este o echipa serioasa si cinstita...rezista inca in ciuda faptului ca joaca toate meciurile in deplasare,ne avand nici un meci acasa ?? Da.SEPSI OSK este o echipa muncitoare in stare sa faca minuni,doar sa fie lasat sa joace,xenofobii sa nu atace echipa si arbitrajul sa fie corect !!

Da frate n-are nimeni nimic cu Sepsi,e serioasa dar c-am rupe picioarele la adversari.Cineva ar trebui sa le mai potoleasca jocul dur.Aseara un jucator de la Sepsi putea sa-i rupa piciorul lui Gustavo,iar altul (la penalty) sa il rupa a doua oara lui Bancu.Nu asa se joaca fotbalul fratilor de la Sepsi ca veniti prin liga 1 rupeti niste picioasre si nenorociti niste jucatori si apoi dispareti asa cum ati aparut.Ganditi-va bine cei din staful de acolo impreuna cu jucatorii.In rest sa aveti bafta.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează