FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO

FOTO Dinamo o încurcă pe Viitorul și o lasă pe Steaua pe primul loc după prima etapă de play-off

FOTO: Raed Krishan +9   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 13 martie 2017 22:25

Viitorul și Dinamo au înfruntat ploaia deasă de Ovidiu și au terminat la egalitate ultimul meci al primei etape de play-off, scor 0-0.

Prima repriză a fost controlată fără prea multe probleme de echipa lui Hagi, care și-a creat câteva ocazii rarisime.

VEZI LIVETEXT PARTIDA

Și după pauză tot elevii Hagi au fost mai activi, însă fără să schimbe ceva pe tabelă. În schimb, finalul de meci i-a aparținut lui Dinamo.

"Câinii" au împins-o pe Viitorul în propriul careu, însă au ratat din toate pozițiile. Viitorul ajunge la 27 de puncte și rămâne pe locul în Liga 1.

Steaua e prima, cu același număr de puncte. Dinamo urcă pe poziția a 5-a, cu 22 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj.

Echipele de start:

FC Viitorul: Rîmniceanu – Benzar, Țâru, Boli, Cr. Ganea – N. Roșu, Nedelcu, Vînă – Purece, A. Chițu, Fl. Coman

Rezerve: Buzbuchi – S. Rădoi, Casap, G. Iancu, Morar, Cicâldău, Hodorogea.

Dinamo: Penedo Cano – Romera, Nedelcearu, M. Popescu, St. Filip – D. Nistor, Busuladzic, Palici – Hanca, Nemec, Bumba

Rezerve: Cerniauskas – Bawab, Rivaldinho, M. Oliva, Spătaru, Dudea, Ceccarelli

 

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (315)
zecs93
zecs93  •  14 Martie 2017, 02:23

Inca ceva pentru unico, inseamna ca ai vazut meciu la plita, filip ordonat tactic ?? mamaaa miaaa, ce ordonat a fost, era sa dea azi 2 chifle de numa numa, ma mir ca il lauzi pe puscariasu ala, stiu ca nu-ti era la suflet, ti-a schimbat opinia )))))

zecs93
zecs93  •  14 Martie 2017, 02:20
Postat de unico_biancorossi pe 13 Martie 2017, 23:19

ai uitat sa povestesti ca abia ai venit de la meci si esti ud fleasca. la Tv a cam plouat. in rest, comentariu ca de obicei: paralel. culmea e ca filip de cateva meciuri joaca aproape fara greseala, e mult mai disciplinat si mai atent. cat priveste parerea ta despre echipa lui hagi, domnule user, asta te descalifica suplimentar : viitorul cred ca este cea mai rapida si mai periculoasa echipa din La Liga Mammaliga (apropo, vezi ca si termenul asta, ca si amigo, sunt folosite de mine pe aici, ani buni, asa ca mai termina cu imitatul, nu esti cercopitec, din moment ce poti sa scrii, ar trebuis a poti sa si gandesti rezonabil). deci, viitorul are cea mai buna tehnica in regim de viteza, au un mijloc redutabil, o aparare surprinzator de mobila si eficace, chiar si un portar pe masura. nu au un varf de careu, un golgeter si asta e singura bila neagra la hagi. sa faci egal in deplasare cu o asemenea echipa si in conditii meteo vitrege, ba chiar sa fii la un pas de victorie pe final, nu este deloc rau. egalul insa este meritat, aspect subliniat la unison de analisti, comentatori, dar si de gica hagi si cosmin contra, de danciulescu si clau gol. si asa este: un egal corect, R1 a fost a lor, R 2 a cam fost a lui Dinamo. una peste alta, a treia ta chifla este aprecierea gresita cum ca gata, s-a terminat lupta pentru Dinamo. ''amigo'', lupta abia a inceput, e posibil orice. eu le spun felicitari ambelor team-uri, am vazut un meci alert, bun, si in spirit de fair play. hai Dinamo !

Uiti ceva mister, fcsb va avea cum se zice de-a casei, inca 6 p in dubla cu viitorul deci practic lupta sa terminat, nici n-a inceput pentru ca tocmai sa terminat cu acest 0-0, cred ca esti de acord cu mine ca Dinamo nu are un lot de primele 3 clasate, asta e, s-a facut politica gresita de transferuri, tot planu a fost amatoricesc, poate daca il aduceau pe Contra dupa ce l-au demis pe Rednic si se grabeau unele chestii acum puteam spune ceva, asa...........sa lasam voia sortii sa vedem ce se intampla sezonu urmator, eu cred ca un loc de cupe europene + cele 2 cupe sunt obiectivu principal al echipei !!! Titlu e pa, asculta la mine !!!

bakunin
bakunin  •  14 Martie 2017, 01:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (315)
Comentează