FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ultima conferință?! Nicolae Dică: "Sunt apreciat de Becali. Nu primesc ordine, nu am făcut-o niciodată" + despre Alibec: "Nimeni nu l-a îmblânzit, în afară de un antrenor, bravo lui"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 12:21

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a susținut în urmă cu scurt timp o conferință de presă înaintea meciului cu Astra din ultima etapă a play-off-ului.

... despre FCSB-Astra Giurgiu: "Trebuie să fim pregătiți pentru acest joc, sunt sigur că ne așteaptă un meci foarte greu. Atât timp cât avem șanse trebuie să credem în ele, trebuie să tratăm meciul cu Astra cu atitudinea corespunzătoare de la început până la sfârșit. Am crezut că putem câștiga la Craiova și am reușit acest lucru. Credem în continuare în titlu, chiar dacă șansele sunt mici. Noi trebuie să ne câștigăm meciul nostru.

Chiar dacă este primul meu an în Liga 1, antrenez cea mai titrată echipă din România și e normal să fiu văzut mai bine decât anul trecut. Ne luptăm până în ultima etapă pentru titlu și credem că îl putem câștiga. A fost șansa mea, am profitat de ea și sper să-mi duc treaba până la capăt. E un lucru bun pentru mine faptul că sunt apreciat de patron. Înseamnă că am făcut lucrurile bine. Fiind primul an ca antrenor principal, ar fi o performanță imensă să câștig titlul. 

Mai am contract până la 30 iunie, nu știu ce se va întâmpla după aceea. Nu primesc ordine, nu am făcut-o niciodată. Primesc sfaturi de la toată lumea, nu doar de la patronul Becali.  Am vorbit cu patronul, de exemplu, despre Qaka și despre alți jucători, am fost contactat."

... despre meciul CFR-Viitorul: "La cum îl știu eu pe Hagi va pregăti meciul să-l câștige, întotdeauna își dorește să câștige fiecare meci. M-aș bucura ca Viitorul să-mi facă o bucurie, am petrecut doi ani foarte frumoși acolo. Am mers să joc la ei în Liga 2-a, am promovat, au fost ani frumoși. M-aș bucura ca Viitorul să reușească un rezultat bun la Cluj. Se vorbește mult de meciul celor de la Viitorul, dar noi trebuie să ne gândim la meciul nostru. Important e ca noi să dăm totul pentru a câștiga cele 3 puncte cu Astra".

.... despre Alibec: "Alibec n-a fost trimis la echipa doua. Se antrenează cu prima echipă, dar nu voi conta pe el pentru meciul cu Astra. Nu am semnat prelungirea contractului cu Steaua, deci nu pot spune ce se va întâmpla cu Alibec. Dacă rămân la echipă, știu ce se va întâmpla cu Alibec. Probabil că nici antrenorii care l-au pregătit înainte pe Alibec n-au știut cum să-l pregătească. Unul singur a reușit și bravo lui. Nu am nimic cu el, sper să ajung la o echipă mai mare decât Steaua"

... despre Florin Lovin: "M-au surprins declarațiile lui Lovin. Când eram la Steaua, nu-l auzeam pe Lovin vorbind în vestiar. Acum s-a trezit vorbind despre personalitate. Mai era un Nicolae Dică ce vorbea în vestiar, un Petre Marin, un Rădoi. Să-și vadă de impresariat! În iarnă i s-a transmis să i se găsească echipă lui Alibec și n-a venit cu nimic. Să-și vadă de treaba lui și să nu mai vorbească de personalitatea mea".

...despre celebrul meci Steaua - Viitorul 2-5 din 2013, când evolua chiar pentru echipa lui Hagi: "Nu a fost absolut nimic ciudat în acel meci. Patronul a dat anumite anumite declarații doar pentru că își dorea sufletește ca Viitorul să rămână în prima ligă. Din ce am simțit de pe teren, acel meci s-a jucat pe bune. Steaua era campioană, era normal ca jucătorii lor să nu fie concentrați."

"Nu avem nicio primă, obiectivul e să luăm titlul pentru a juca în preliminariile Champions League. Atunci vom avea primă, acolo sunt bani foarte mulți" Nicolae Dică, antrenor FCSB

  • FCSB - Astra Giurgiu și CFR Cluj - Viitorul se joacă duminică, de la ora 20:45. Partidele vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
ray51
ray51  •  20 Mai 2018, 10:01

Nu-ti doresc un chix in ultima etapa. Imagineaza-ti ca Becali nu s-a inteles cu Niculae la ... 'coți'. CFR-ul face egal (datorita Viitorului) ca si FCSB-ul in intalnirea de azi. Ce zici?

nebraska
nebraska  •  19 Mai 2018, 18:54
Postat de John Milne pe 19 Mai 2018, 18:48

Prost esti ba Rupert .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100692244141081
John Milne  •  19 Mai 2018, 18:48
Postat de nebraska pe 19 Mai 2018, 18:12

Ce sa castige ba ca nu mai are steaua, a pierdut-o la tribunal.

Prost esti ba Rupert .

Vezi toate comentariile (49)
Comentează