FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI ÎNAINTE DE DERBY DE ROMÂNIA

Lobonţ venea cu dicţionarul în vestiar: "Domnule Dinu, să vedem acum dacă minţi sau spui adevărul!"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 decembrie 2011 14:15

Florentin Petre, actual scouter în Ştefan cel Mare, a postat ieri pe pagina sa de facebook un mesaj pentru Cornel Dinu, pe care îl ruga să le mai ţină jucătorilor cîte un discurs mobilizator în vestiar, cum se întîmpla pe vremuri:

"Vă rog frumos domnule Cornel Dinu, să mergeţi în vestiarul nostru. Îmi este dor de o şedinţă, vreau să aud din gura dumneavoastră acele cuvinte care pentru mulţi dintre noi însemnau enorm. Chiar dacă unii nu pricepeau, cum s-a întîmplat o dată cu un coleg care a venit la şedinţă cu dicţionarul limbii române şi i-a spus rîzînd lui Mister: «Hai, să văd eu acum dacă ne minţi sau spui adevărul!»".

Foşti jucători în Ştefan cel Mare au povestit pentru Gazetă că Bogdan Lobonţ este cel care a adus un dicţionar al limbii române în vestiar, se întîmpla la începutul anilor 2000: "Eram odată la Săftica şi urma o şedinţă a lui Cornel Dinu cu tot lotul. Lobby, care era foarte glumeţ de fel, a scris pe uşă: «Atenţie, începe ora de istorie! Profesor academician Cornel Dinu»".

Cîteva vorbe de duh ale lui Mister care i-au pus în încurcătură pe dinamovişti:
» "Filosofia este o transcedentală propedeutică pentru sufletul bîntuit de moarte al românului"
» "Doar prin hazardul inconştient social nu se putea ajunge în sfere atît de aureolate şi în plan financiar"
» "Este incotestabilă fortuirea ca românul sa fie un straşnic luptător sîrb"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
liviuvarciu
liviuvarciu  •  05 Decembrie 2011, 18:20

A si aceea nu a fost o greseala Dinu chiar candea nu gandea

liviuvarciu
liviuvarciu  •  05 Decembrie 2011, 18:14

Jenei, Iordanescu, Piturca, Olaroiu Toti cei enumerati mai sus au demonstrat prin fapte nu prin vorbe ticluite din dex. Raman la ideea ca Dinu a fost un mare fotbalist , mare betiv si un parvenit

petri_alexandru
petri_alexandru  •  05 Decembrie 2011, 18:00
Postat de ionut.07 pe 05 Decembrie 2011, 16:37

Dar oare cand inveti tu sa scrii corect si mai mergi si pe la scoala,cum va fi?Pai voma lu' Dinu, ma, analfabetule, e mai desteapta decat tine si ca toti stelemistii la un loc. Voi oricum sunteti niste retarzi care, in pare marte, n-aveti mai mult de 10 ani. Duceti-va pe la scoala, invatati sa faceti diferenta dintre c si g. Dinu nu candea, ci gandea.Tu poate "candesti" a prostie. Ati avut voi antrenori destepti, gen Iordanescu, care avea nevoie de o ora sa scoata o fraza. Tot vocabularul lui incapea pe jumatate de pagine. Duceti-va ma pe la scoala, nu mai postati comment-rui doar din auzitele de la Sport.ro. sau de net.

Prietene, se vede ca ai facut eforturi sustinute in incercarea de a scrie cat mai corect dar ai ratat si de data asta.Inainte sa postezi ai putea sa recitesti sa vezi daca ai scris corect.Altfel, risti sa te umpli de rahat....ca Dinu, ca tot veni vorba de el.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează