FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lovitura de mercato prinde contur! Impresarul lui Eboue: "Nu-l interesează banii"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2016 11:25

Impresarul lui Eboue și al lui Tiene confirmă tratativele cu Steaua pentru cei doi jucători. Basile Besnard susține că șansele ca fostul jucător al lui Arsenal să joace la Steaua sînt destul de mari.

"Emmanuel ştie că România e o ţară frumoasă, cu un fotbal care se poate dezvolta. Nu e cel mai bun campionat din lume, asta e clar, dar cred că fotbalul poate creşte în trei, patru, cinci ani.

Ok, banii contează, dar nu sînt cei mai importanţi. Emmanuel iubeşte fotbalul, a cîştigat mulţi bani în viaţa lui, dar acum banii nu reprezintă un subiect de discuţie pentru el. Evident, vrea un salariu şi nişte condiţii normale, dar nu asta e important pentru el.

Vrea să joace la un club mare ca Steaua, vrea să joace la un club care îl vrea cu adevărat. Amîndoi (inclusiv Siaka Tiene) sînt foarte dornici să joace. Sînt pur şi simplu înfometaţi să mai joace fotbal”, a spus agentul francez conform Mediafax.

"Am auzit, dar nu sînt în temă. Deocamdată sînt trataive cu ambii jucători", a comentat Viorel Păunescu la Digi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
dan2010
dan2010  •  02 Februarie 2016, 21:51

este exact mentalitatea de Stelist. Joci la Steaua pentru ca e Steaua. La-s sa faca GG bani! ca la Steaua se joaca cu "inima" Ha Ha Ha . Si cind imbatrinesc cine are grija de ei.

steauaucl
steauaucl  •  02 Februarie 2016, 20:04
Postat de 1745flo pe 02 Februarie 2016, 15:34

Eboue la fcPitesti? Asta e prea tare!:) Cum ar suna Eboue sub bagheta lui Zeghe?:)

AMAGESTE-TE IN CONTINUARE .... 3MARTIE E OSANDA VOASTRA !!!!

steauaucl
steauaucl  •  02 Februarie 2016, 20:03
Postat de 1745flo pe 02 Februarie 2016, 15:34

Eboue la fcPitesti? Asta e prea tare!:) Cum ar suna Eboue sub bagheta lui Zeghe?:)

zeghe nu zeghe va dat-o la codita de fiecare data ...ASTA E TOT CE CONTEAZA !!!VOI DOAR DA-TI DIN CODITA ...dinamovisti adevarati stiu ca va asteapta ce-a mai mare UMILINTA ...3 MARTIE SCRIE PEVOI...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează