FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lovitură de teatru la Dinamo! Omul controversatului Pini Zahavi negociază preluarea clubului de la Negoiță

Pini Zahavi
Pini Zahavi

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 13:18

Subiectul vânzării lui Dinamo e pe cale să-și găsească, în sfârșit, finalitate. Ionuț Negoiță e aproape să ajungă la un acord cu un om de afaceri pentru vânzarea clubului, iar acesta este nimeni altul decât unul dintre apropiații cunoscutului Pini Zahavi. 

Celebrul impresar, care mai controlează din umbră echipele Mouscron și Apollon Limassol, nu se implică direct în cumpărarea lui Dinamo, însă un om de încredere al acestuia poartă negocierile cu Negoiță.

Nu e însă pentru prima oară când Pini Zahavi încearcă să se infiltreze la Dinamo, acesta mai având câteva tentative în trecut. În niciun rând situațiile nu s-au concretizat. 

Cine e Pini Zahavi?

Fost jurnalist sportiv israelian, Pini Zahavi a devenit unul dintre cei mai influenți oameni din fotbalul mondial. Un agent extrem de cunoscut, însă discret în ceea ce privește aparițiile publice.

Zahavi a fost implicat în transferul fictiv al lui Cristian Manea de la Viitorul la Apollon, subiect pe care jurnalistul  Costin Ștucan l-a tratat pe larg în urmă cu un an.

GSP.ro a scris sâmbătă seara că Ionuț Negoiță a ajuns la un acord verbal cu un om de afaceri pentru vânzarea clubului. Intermediarul tranzacției este din Cipru, unde s-au purtat primele discuții, dar omul de afaceri este de altă naționalitate și a mai avut în trecut o echipă de fotbal (detalii, aici).

Conducătorii "câinilor" ar fi abandonat varianta șeicului despre care Adrian Thiess a spus că vine la București. Aceștia nu văd cu ochi buni afacerea, considerând că este un joc al lui Nicolae Badea pentru a se răzbuna pe Negoiță.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (107)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  23 Aprilie 2018, 00:47
Postat de ticbis pe 22 Aprilie 2018, 21:04

Chiar asa! Nu ti-e rusine ca esti roman? Am intalnit multi prosti la viata mea; marturisesc insa ca un exemplar atat de jalnic cum esti tu, inca nu! In fine atat poti, habar n-ai sa vorbesti si nici neuronul nu-ti prea functioneaza! Halal!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

t0ni
t0ni  •  22 Aprilie 2018, 21:50

Romania e paradisul hotilor fiindca suntem condusi de hoti in mare parte. Nu auzi si tu o stire sanatoasa, numai golanii pe banda. Nu ne mai facem bine niciodata.

timmm
timmm  •  22 Aprilie 2018, 21:14
Postat de ticbis pe 22 Aprilie 2018, 21:00

Evident, "ti-e rusine". A 9-a greseala; nu-i asa? Vai de capul tau de agramat!!!

Si de ce nu folosesti corect gramatica?

Vezi toate comentariile (107)
Comentează