FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lovitură devastatoare pentru Dinamo! O rivală îi fură jucătorul pe care l-a dorit toată iarna

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 11:57

Curtat insistent în ultimele luni de Dinamo, Ronaldo Deaconu, fotbalistul celor de la Concordia Chiajna, ar putea ajunge în cele din urmă la CS U Craiova.

Jucătorul a negociat cu Dinamo în această iarnă, în tratative implicându-se masiv inclusiv tatăl jucătorului, însă mutarea nu s-a materializat, după ce oficialii dinamoviști au refuzat să achite o sumă de bani în schimbul jucătorului. 

TV Digi Sport anunță că Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a purtat o primă rundă de negocieri cu oficialii Chiajnei, iar discuțiile ar urma să continue în perioada următoare. 

Ronaldo Deaconu a crescut la Academia Hagi și a mai jucat în Olanda, la juniorii lui Feyenoord și Twente, iar în România a mai fost legitimat la ASA Tg. Mureș.

Vezi și:Secretul lui „Rony” » Cine este jucătorul care bulversează Liga 1: se antrenează suplimentar de când era mic și are circuit de forță în curte!

2 goluri
și un assist în 17 meciuri a reușit Deaconu pentru Chiajna în acest sezon de  Liga 1

500.000 €valorează Deaconu în acest moment, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
dakesis
dakesis  •  07 Februarie 2018, 18:04

foarte bine... sa fie primit!

titiduru22
titiduru22  •  07 Februarie 2018, 17:08

Hahahaha .

ando89
ando89  •  07 Februarie 2018, 16:54
Postat de unico_biancorossi pe 07 Februarie 2018, 15:23

gsp este tot mai toxic. a devenit din ce in ce mai putin respirabil. sunt incantat ca din motive personale, de 3 ani am redus mult frecventa pe acest forum, care acum 13 ani cand mi-am creat contul, era de o calitate premium. in prezent, cei care stau mai mult de 10 minute aici, sunt intr-un real pericol. se numeste dezumanizare. incitarea, agresivitatea, minciunile, propaganda si lipsa de profesionalism a celor care mazgalesc aici, nu pot avea decat acest efect final. numai bine, all.

Să fii fericit amigo! Vezi că nu-i așa greu să te lași:)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează