FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lovitură după lovitură dată de FCSB rivalelor din Liga 1 » Mutarea anunțată de o prestigioasă publicație franceză! Ce spune jucătorul

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 10 august 2017 22:33

FCSB și CFR Cluj au fost cele mai active formații din Liga 1 pe piața transferurilor în această vară și ar putea fi legate direct de un transfer surprinzător, anunțat de France Football.

Confrom jurnaliștilor francezi, FCSB este interesată să-l transfere pe atacantul  Billel Omrani (24 de ani), de la CFR Cluj. Roș-albaștrii ar avea însă concurență serioasă pentru semnătura fotbalistului, care mai este curtat și de Troyes, grupare din prima ligă franceză.

Întrebat de reporterul GSP dacă informațiile din presa franceză sunt adevărate, Omrani a spus: "Poate (n.r. zâmbește), dar eu habar nu am.  Nu m-a anunțat nimeni și nu pot vorbi despre ce nu știu".

Omrani a fost crescut la academia lui Olympique Marseille și s-a transferat la CFR în vara anului trecut, liber de contract. În sezonul trecut, a avut 28 de apariții în Liga 1 și a marcat de 5 ori pentru clujeni.

Omrani are contract cu CFR Cluj până la finalul sezonului viitor, iar cota sa de transfer se ridică la 750.000 de euro, conform site-ului transfermarkt.com

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
haideusicfr
haideusicfr  •  13 August 2017, 15:23

L-am uitat pe Minca!

haideusicfr
haideusicfr  •  13 August 2017, 15:22
Postat de haideusicfr pe 13 August 2017, 15:22

Omrani la pachet cu Paun. Ar fi o lovitura data Stelei. Pacat de Nascimento ,Ruiz ,Bud chiar.

Era vorba si de plecarea lui Nouvier.....astia da antrenori>>!!!

haideusicfr
haideusicfr  •  13 August 2017, 15:22

Omrani la pachet cu Paun. Ar fi o lovitura data Stelei. Pacat de Nascimento ,Ruiz ,Bud chiar.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează