FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - LUGANO 1-2

Lovitură după lovitură pentru un titular al FCSB-ului din meciul cu Lugano: "E blazat, n-ai ce să-i mai faci"

De Amorim a fost schimbat după doar 42 de minute în meciul cu Lugano //FOTO: Raed Krishan
De Amorim a fost schimbat după doar 42 de minute în meciul cu Lugano //FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 17:23

Schimbat de Dică după doar 42 de minute în eșecul cu Lugano, 1-2, William de Amorim a fost aspru criticat de Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al Stelei.

"Lui De Amorim n-ai ce să-i mai faci. E blazat. N-ai ce să-i mai faci omului. Este conștient că nu are nicio șansă, că sunt alți jucători acolo pe postul său. I s-au dat șanse, dar nu a adus nimic în plus.

A intrat cu Sănătatea Cluj, a fost scos la pauză, a intrat acum, a fost scos în prima repriză. Indiferent când a jucat, a fost scos pentru că nu a venit cu nimic în plus", a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

William de Amorim a prins foarte puține minute în acest sezon, evoluând mai mult pentru satelitul FCSB-ului din Liga 3-a. Cel mai probabil, brazilianul care evoluează pentru FCSB din vara lui 2016 va pleca în această iarnă, Marius Șumudică fiind interesat să-l aducă la Kayserispor.

CLASAMENT GRUPA G

1. Viktoria Plzen 12
2. FCSB 10
3. Lugano 9
4. Hapoel Beer Sheva 4

Citește și: CALCULE » Adversari horror! FCSB a aruncat prosopul după 3 victorii în grupe și poate întâlni numai nume tari în ”șaisprezecimile” Europa League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Decembrie 2017, 09:58

Blazati sunteti toti. Lei in campionat ,miei in ëuropa: aia si asa una mica de tot. Nici un jucator n-a jucat bine.De ce ar face-o Amorim? Joaca din an in Paste ,nu au jocuri in picioare ,conditie fizica ,ambitie ,niste jucatori nenorociti de Becali. Ce bine juca Larie la CFR!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  08 Decembrie 2017, 22:48

Oare ce procent are Sumi din transferul lui Amorim? Ca la ce joaca nu-l cumpara nimeni,dar Becali a mai facut fente de genul asta cu jucatori de la fcsb si antrenori romani plecati prin alte zari.Pe tertipuri de genul asta se bazeaza el cand afirma ca-l va vinde pe x sau y pe jdemilioane.Urmariti traseul lui Amorim si o sa va convingeti.

sooos1ck
sooos1ck  •  08 Decembrie 2017, 20:21

De Amorim spera sa plece in Turcia gratis, nu are rost sa forteze!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează