FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Ioan Becali și Borcea din nou la Dinamo? Cum au comentat informațiile cei doi

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 17:02

Ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi scrie că un scenariu tot mai intens discutat în lumea fotbalului intern: Ioan Becali să revină cu investitori la Dinamo, printre care şi fiul lui Borcea, Patrick!

Ioan Becali, înapoi la Dinamo?! Ideea ar fi ca fostul impresar să aducă doi sau trei investitori care să susţină financiar clubul, iar el să fie un "consigliere" sau poate chiar mai mult decât atât.

Iar în afacere ar putea intra şi Patrick Borcea, fiul de 20 de ani al lui Cristi Borcea, care aşteaptă decizia definitivă a tribunalului şi procurorilor spre a fi eliberat condiţionat după 3 ani şi 7 luni de detenţie în "Dosarul Transferurilor".

Ioan Becali a fost vreme de 7 luni acţionar şi preşedinte executiv la Dinamo, fiind printre cei ce au participat la transformarea clubului în societate pe acţiuni în vara 2015.

Perioada petrecută de el ca oficial al clubului a fost presărată de disensiuni mari cu antrenorul Ioan Andone şi cu suporterii, iar despărţirea de club s-a făcut cu un scandal uriaş. Giovanni a participat la o şedinţă cu ceilalţi acţionari în care s-au spus vorbe grele, iar sursele GSP povesteau la acea vreme că ar fi aruncat cu o scrumieră în direcţia lui Nicolae Badea!

reacțiile lui Ioan Becali și Cristi borcea

Într-un telefon dat la redacție, Ioan Becali a dezmințit informația și s-a declarat suprins de cele citite: "Nu e adevărat, e invenție. Am terminat-o definitiv cu fotbalul. Nu am voie și nici nu am mijloace materiale să mă mai implic în fotbal".

De asemenea, Cristi Borcea a trimis un comunicat prin care neagă implicarea în fotbal și anunță că nu mai are tangențe cu fotbalul.

"Nu mă interesează fotbalul! nu mă interesează revenirea la Dinamo. Nici pe mine, nici pe fiul meu, Patrick, pe nimeni din familia Borcea! Mă gândesc doar la sănătatea mea, destul de încercată în ultimii ani", a precizat Borcea printr-un comunicat semnat de avocatul lui. 

Nu rata Gazeta Sporturilor de astăzi pentru toate detaliile! Downloadează pdf-ul AICI și află care este poziția fanilor față de supermutare!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (66)
fangigi
fangigi  •  10 Octombrie 2017, 10:04
Postat de vlad.dracul pe 07 Octombrie 2017, 17:55

Nu ştiu dacă se mai întorc şmenarii ăştia, înţelegerea iniţială de acum mulţi ani era "Băgaţi, bă, bani la Dinamo, şi noi nu vă băgăm la puşcărie, deşi meritaţi". Numa' că miliţienii nu s-au ţinut de cuvânt, din diverse motive, aşa că...

Mai ai frati pe acasa?:)))

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  07 Octombrie 2017, 22:10

lupii de unde a mancat o oaie sa oii mai revine cas gustoase

chris_bu67
chris_bu67  •  07 Octombrie 2017, 18:03

Prostul nu poate fi contrazis, are convingeri de beton. E un om fericit. E placut sa stii ca stii, ca ai dreptate. Chiar daca nu contezi!...

Vezi toate comentariile (66)
Comentează