FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - CFR CLUJ 2-1

Lovitură pentru Craiova » Un jucător exponențial va rata partida cu Dinamo!

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 22:19

Alexandru Băluță a fost eliminat în meciul dintre CS U Craiova și CFR Cluj (2-1), după ce a primit două cartonașe galbene în repriza secundă și va rata cu siguranță meciul cu Dinamo de etapa viitoare. 

Băluță a primit primul cartonaș galben în minutul 64, pentru ca un sfert de oră mai târziu să îl faulteze pe Culio și să vadă și al doilea "galben". Jucătorul craiovenilor a protestat vehement la adresa deciziei luate de centralul Istvan Kovacs și riscă o suspendare chiar mai drastică.

Băluță va absenta cu siguranță la meciul din deplasare contra lui Dinamo, primul jucat la reluarea campionatului, în februarie, dar riscă să lipsească și de la cel de pe teren propriu cu Sepsi.

Momentan, CS U Craiova are un avans de 10 puncte față de Dinamo și este aproape sigură de locul în play-off.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
mosvasile
mosvasile  •  17 Decembrie 2017, 14:28

Lasa ca se pine in miscare cabala fcsb-ista la "comisii' si "micul Mertens' va primi doar avertisment!

kaloogarele
kaloogarele  •  16 Decembrie 2017, 23:50

ei, da. am pierdut jucator exponential. da' jucatoru' logaritmic il pastram

555765317912259
Alexandru Cristea  •  16 Decembrie 2017, 23:43

lasa ca intra A. IVAN, tot jucator de viteza, undeva tot pe acolo---nu-i plangeti, mai ales ca prima repriza ma trebuiau sa incaseze galbene inca vreo 2-3 de la olteni!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează