FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lovitură pentru Gigi Becali! Planul pus la cale de finanțatorul FCSB ar putea să cadă

Articol de GSP - Publicat marti, 17 octombrie 2017 14:46

Gigi Becali a decalarat în repetate rânduri că vrea să îl transfere pe Alexandru Cicâldău, mijlocașul de 20 de ani al celor de la Viitorul.

Totuși, finanțatorul FCSB ar putea să nu își îndeplinească planul. Cristi Bivolaru, președintele celor de la Viitorul, a declarat că echipa lui Gică Hagi nu intenționează să mai vândă jucători în perioada de transferuri din iarnă. Astfel, șansele ca Cicâldău să ajungă la FCSB sunt reduse.

"Sperăm să nu vinem nimic la iarnă. Vrem să ținem jucătorii. Chiar și dacă un jucător important are ofertă, sper ca el și clubul să ajungă la un acord și să continue la Viitorul", a spus Bivolaru la Pro X.

Cicâldău este un mijlocaș crescut la Academia Hagi, iar în acest sezon a bifat 16 meciuri pentru Viitorul. În vară, FCSB i-a cumpărat de la Viitorul pe Romario Benzar, Florinel Coman și Dragoș Nedelcu.

350.000 €este cota lui Cicâldău, potrivit transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
khal_37
khal_37  •  17 Octombrie 2017, 22:14
Postat de Danut Ognean pe 17 Octombrie 2017, 21:10

nu tot ce zboara se mananca gigi si fcsb-istilor

***....a fi dinamovist inseamna nimic, dovedeste ca esti de partea sistemului si impotriva cetatenilor onesti ai acestei tari si a justitiei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  17 Octombrie 2017, 21:10

nu tot ce zboara se mananca gigi si fcsb-istilor

sexilian
sexilian  •  17 Octombrie 2017, 17:19

nu semneaza ca ei sunt un colectiv de ambalatori si poate unii pun destul si pe statul de salarii.......ca nu arata un nivel de ambalatori platiti pe card.....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează