FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, 22 DECEMBRIE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Lovitură pentru Reghe înainte de meciul cu Dinamo » Un om de bază s-a accidentat și poate rata Derby de România

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2016 09:03

Dinamo și Steaua se vor duela pe 22 decembrie, în turul semifinalei Cupei Ligii, iar Laurențiu Reghecampf are mari bătăi de cap înaintea meciului cu marea rivală.

Pentru meciul cu Dinamo, Steaua riscă să nu se poată baza pe căpitanul Mihai Pintilii.  În finalul primei reprize, acesta a acuzat o accidentare şi s-a chinuit să termine în picioare primele 45 de minute.

La vestiare, după un control mai amănunţit al medicului echipei, s-a constatat că problema e serioasă şi s-a decis ca fotbalistul să fie schimbat. În locul său a intrat Bourceanu. Dacă e vorba despre o recidivă la accidentarea suferită în august, atunci Pintilii va lipsi şi la meciul de joi seară, cu Dinamo, din semifinalele Cupei Ligii.

Mijlocașul de 32 de ani a bifat doar 13 meciuri în acest sezon, după ce la finalul lui august a suferit o accidentare la tendonul mușchiului femural drept.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
hanmocar
hanmocar  •  18 Decembrie 2016, 17:29

lovitura ptr gsp , SDA MI-O LUATI IN GURA DE LA JUMATTE' CUM IA PORCU' DOVLEACU' DE *** NAIMITE !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Decembrie 2016, 16:53
Postat de aius pe 18 Decembrie 2016, 12:19

Va rog sa terminati cu derby de Romania ! Asta este o jignire adusa poporului roman si celor care au fost ucisi de armata si militie,dar si de securitate,in timpul revolutiei si inainte de asta ! acest ,,derby,,este un meci intre doi pui comunisti ,si nimic mai mult !

esti stupid, in caz ca nu stii in ce an te afli. e vorba despre aproape 2017. au trecut aproape 30 de ani de la caderea comunismului. cele doua cluburi de sport exista. si este si normal, ele au facut sport, nu altceva. si ce sport au facut... amebele, dar mai ales CS Dinamo, au nevoie de o coloana de tiruri ca sa care titlurile, trofeele si disctinctiile pana in capitala sarantocilor si stupizilor, din care tu esti un exemplar foarte reusit. cluburile astea doua au in palmares atatea medalii olmipice cats a fie in primele 50 de natiuni ale lumii numai ele singure, au adus cinste, faima si respect sportiv unei natiuni micute dar cu ifose de putere cosmica, dar tu da-i inainte cu stupizniile, nu te lua dupa cei care te trimit la medici, esti perfect liber de frustrari, obsesii si temeri.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  18 Decembrie 2016, 14:59

asta a fost accidentat si suspendat 90% din cariera

Vezi toate comentariile (13)
Comentează