FOTBAL  »  Superliga  »  LITIGIU

Lovitură pentru Steaua! Roş-albaştrii sînt obligaţi să plătească o sumă uriaşă către un club din Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 12:57

Camera Naţională de Soluţionare a Litigilor a decis că Steaua este datoare către clubul Pandurii.

Steliştii trebuie să plătească 500.000 plus TVA către olteni, ca urmare a transferului lui Mihai Pintilii la Al Hilal.

"Comisia ne-a dat dreptate în litigiul cu Steaua pentru că aşa demonstrează documentele. Conform contractului de transfer al lui Mihai Pintilii, Steaua trebuia să ne dea 20% dintr-un transfer al acestuia. După transferul la Al Hilal, trebuie să primim 500.000 de euro plus TVA.

Noi am aşteptat, dar nu au achitat şi atunci era normal să ne adresăm comisiilor pentru că a trecut destul timp de la semnarea contractului dintre Steaua şi Al Hilal", a spus Eugen Pîrvulescu, preşedintele celor de la Pandurii, pentru Mediafax.

"Este o situţie puţin ciudată, fiindcă Pintilii joacă acum la noi, dar sînt două lucruri diferite, iar documentele semnate de noi cu Steaua sînt clare", a mai adăugat Pîrvulescu.

Cu toate acestea, Steaua poate face recurs la această decizie.

"CS Pandurii Tg. Jiu vs. FC Steaua – pretenţii financiare – Admite în parte cererea reclamantei. Obligă clubul FC Steaua la plata debitului către CS Pandurii Tg. Jiu şi a taxei de procedură. Respinge restul pretenţiilor ca neîntemeiate. Cu recurs", se arată pe site-ul LPF.

600.000 de euro a plătit Steaua pentru Pintilii

2.5 milioane de euro a fost suma de transfer a lui Pintilii la Al Hilal

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (99)
steaua.libera
steaua.libera  •  26 Februarie 2015, 18:31
Postat de unico_biancorossi pe 26 Februarie 2015, 17:32

nu prea mai poate.

Serios? Wow.

fcsb.86
fcsb.86  •  26 Februarie 2015, 18:14

Nu de mult auzisem ca nici clubul din tarile arabe nu facuse plata pentru Pintili. Acum daca intradevar asa este, Pintili fiind jucatorul lor momentan stiau asta. Si-au cam dat foc la valiza pentru viitoare transferuri. Aia cum ca isi gasesc echipe si de la Pandurii, o stim, este expirata mai ales la ce sume cer in ultimul timp pe jucatori.

ando89
ando89  •  26 Februarie 2015, 17:42
Postat de unico_biancorossi pe 26 Februarie 2015, 16:42

maestre, am convingerea ca ati auzit atat de Groapa Marianelor, cat si despre Triunghiul Bermuzilor.. Bermudelor, desigur ! pai, cu siguranta tot acolo se gasesc si cele dosipe milioane de iepuroi becalieni, alaturi de multe alte mistere neelucidate ale Planetei, cum ar fi avioanele supersonice disparute in '53 in largul Floridei, OZN-ul misterios scufundat in '61 de flota de vanatoare a URSS, comorile incasilor, si de ce nu ? insasi Atlantida !

Bine amigo, inclinam sa cred ca am descoperit cam tot si ma blazasem in spiritul meu de explorator temerar dar ingenuu, intentionam sa ma autobanez intr-o pivnita cu mii si mii de sticle... Dar daca spui tu ca mai sunt atatea mistere de devoalat si pericole la tot pasul, o sa le provoc si desigur ca voi invinge...plictiseala:) Seara tarziu de acum si in zile fara evenimente:))

Vezi toate comentariile (99)
Comentează