FOTBAL  »  Superliga  »  MARCA STEAUA

Lovitură primită de MApN în războiul cu Steaua lui Gigi Becali! "V-am zis de la început! Nu pot face chestia asta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 09:13

 Președintele de imagine al Stelei, Helmtuh Duckadam, susține că războiul dintre formația lui Gigi Becali și Armată s-ar putea încheia după ce generalii s-au lovit de taxa de timbru de peste 350.000 de euro. Astfel sunt șanse minime ca licitația pentru marca Steaua să mai aibă loc. 

"Eu am spus-o când a început tevatura asta că cei din conducerea Armatei l-au lăsat pe domnul Talpan să își facă de cap. Au deschis cutia Pandorei, dar va fi greu de închis.

Ei s-au bazat că fiind o hotărâre de Guvern, nu vor plăti taxa de timbru, dar suma trebuie plătită. Circa 367.000 de euro.

Vreau să văd cum vor plăti această sumă, cam 10% din cât cer ei. E o hotărâre a instanței, ei ceruseră să nu plătească această taxă. Instanța a hotărât ca trebuie plătită această sumă.

Dacă nu se va întâmpla asta, nu se știe dacă va mai avea loc licitația. Din câte știu eu, nu poți scoate de la licitație marca. Poate domnul Talpan are ceva bani puși deoparte”, a spus Helmuth Duckadam, la Digi Sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (102)
320015411674900
Ionel Ploesteanu  •  02 Octombrie 2016, 17:47

Sunt nebuni ăștia. .....

andrei.f
andrei.f  •  02 Octombrie 2016, 11:54

Încă odată se adevereşte că acest guvern tehnocrat, nesupus *** de la partid, e foarte binevenit pentru ţară. A tăiat nodul gordian foarte simplu, a scos la licitaţie marca Steaua. Acum să vedem cine pune jos 370.000 euro pentru a participa la licitaţie deci, 10 % din suma minimă de pornire o pun cei care participă la licitaţie, nu clubul Steaua. Şi, atenţie, suma asta o pierzi dacă nu participi la licitaţie sau dacă nu cumperi marca, în czul că eşti singurul licitant. Beşinoşii Talpan şi Boroi au lut-o în freză !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gogudinamovistu9
gogudinamovistu9  •  02 Octombrie 2016, 09:01

Hahahahahahaha!!! Si asta-i lovitura???? *** *** ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează