FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Lovituri date de Petrolul » ”Lupii galbeni” s-au întărit cu doi atacanți aflați în trecut pe lista Stelei

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2015 13:47

Petrolul a reușit să ajungă la un acord cu Valentin Lemnaru, 31 de ani, și Nelson Bonilla, 24 de ani.

Anunțul a fost făcut de patronul Dan Capră la finalul partidei dintre Petrolul și FC Botoșani, scor 2-1, susține Mediafax. Lemnaru fusese transferat la începutul sezonului trecut de Steaua, dar, după o prestație dezamăgitoare cu Aktobe, a fost trimis înapoi la U Cluj. Bonilla s-a aflat și el în iarnă pe lista de transferuri a campioanei, care s-a oprit însă la Țucudean pentru postul de vîrf.

"N-o să fie așa ușor, o să avem de lucrat cu ei, ambii nu au mai jucat o perioadă. O să fie mai bine pentru că o să avem soluții, nu voi mai fi obligat să inventez", a spus Tibor Selymes.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
romelo777
romelo777  •  15 August 2015, 20:01

bune transferuri,petrolul arata bine si inainte,cu astia doi poate fac ceva mai multe

bunga_bunga
bunga_bunga  •  15 August 2015, 19:10

si eu zic ca bonilla e un transfer bun. lemnaru... vedem. si de varga am zis ca e fumat, dar ultimele doua meciuri a jucat fff bine. cine stie de unde sare... lemnaru :))))

andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 August 2015, 18:14

BONILLA E FOTBALIST BUN

Vezi toate comentariile (8)
Comentează