FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPA IDEALĂ

LPF a ales echipa ideală a sezonului regulat! CFR, cei mai mulți reprezentanți: FCSB, niciun jucător în defensivă

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2018 12:45

Vineri debutează prima etapă a play-off-ului și play-out-ului, iar Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit echipa ideală a sezonului regulat.

CFR, FCSB, Viitorul, CS U Craiova și Poli Iași sunt echipele care dau jucători în această echipă. Astra este practic singura echipă a play-off-ului care n-are niciun jucător, iar din play-out nu a fost inclus niciunul.

În schimb giurgiuvenii dau antrenorul. Edward Iordănescu a fost ales de Ligă drept cel mai bun antrenor al sezonului regulat.

Clujenii dau 4 jucători, fiind lideri și la acest capitol, în timp ce FCSB are 3 reprezentanți. CS U Craiova are și ea doi jucători, în timp ce Astra și Viitorul dau câte un jucător.

Echipa ideală:

Arlauskis - Cr. Manea, C. Frăsinescu, Vinicius, Cr. Ganea - Gustavo, Deac, Budescu - Fl. Tănase, Băluță, Gnohere

Antrenor: Edward Iordănescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  08 Martie 2018, 20:24
Postat de Viorel Stelistul pe 08 Martie 2018, 17:41

Nu este corect! Lipsesc jucatori de baza ai Chefereului: kovacs, hategan, coltescu, chivulete, comanescu, barsan, etc. Este nedrept sa nu li se recunoasca meritele, au muncit saracii cu fluierul ***!

Ei vor fi la sfarsitul campionatului.In vitrina cu trofee din Gruia.

147687542408495
Viorel Stelistul  •  08 Martie 2018, 17:41

Nu este corect! Lipsesc jucatori de baza ai Chefereului: kovacs, hategan, coltescu, chivulete, comanescu, barsan, etc. Este nedrept sa nu li se recunoasca meritele, au muncit saracii cu fluierul ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

841315962626148
Laurentiu Burlacu  •  08 Martie 2018, 16:05

L-ati omis pe cel mai bun mijlocas al ligii - Qaka. Daca era de la FCSB sau CFR sigur era pe lista

Vezi toate comentariile (8)
Comentează