FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Tensiuni între foruri » FRF cere program uşor pentru Steaua, Astra şi Petrolul, LPF vrea să refuze: "Există riscul discriminării"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 aprilie 2014 13:59

Steaua, Astra şi Petrolul vor face mîine front comun în Comitetul Executiv al LPF. FRF vrea să protejeze cele trei cluburi, aproape sigure de participarea în cupele europene în sezonul viitor, şi a pregătit o propunere inedită pentru Ligă.În şedinţa de mîine se va discuta posibilitatea ca Steaua, Astra şi Petrolul să nu se întîlnească în primele 5 etape ale campionatului viitor, care se vor intersecta cu meciurile din cadrul preliminariilor din Champions League şi Europa League.. Toate cele trei cluburi vor intra în competiţie la mijlocul lunii iulie, în timp ce startul sezonului e programat pe 25 iulie.

"Legat de faptul că s-ar propune mîine, în Comitetul Executiv, ca în viitorul campionat să nu se întîlnească în primele cinci etape echipele care vor juca în Europa, o să analizăm pînă mîine această problemă şi ne vom spune părerea la Comitetul Executiv, dar nu ştiu dacă nu este un pic de discriminare", a fost reacţia lui Gino Iorgulescu, preşedintele LPF.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
radu978
radu978  •  17 Aprilie 2014, 12:20

Unde paula calului s-a mai vazut asa ceva? Astia nu-s intregi la cap.

lenan
lenan  •  16 Aprilie 2014, 18:12
Postat de steaua_blatista pe 16 Aprilie 2014, 15:59

Ba era in " - " daca nu te-ai prins... 5 papagali au dat like la comment-ul asta de rahat ?!?! noroc bun bai intelectualilor..!

respect elitistilor... atotstiutori

ultrassss
ultrassss  •  16 Aprilie 2014, 16:40

E nasol sa treci in revista toate stirile. Nu de alta dar treci de la biografia lui Pirlo la stiri despre mizeriile maneliste care solicita tratament preferential

Vezi toate comentariile (58)
Comentează