FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

LPF aruncă bomba: "Steaua Armatei nu va putea promova niciodată în Liga 1!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 15:52

Directorul de comunicare al Ligii Profesioniste de Fotbal, Marius Mitran, a anunțat azi că Steaua Armatei nu va putea promova niciodată în Liga 1.

Declarațiile lui Mitran vin în momentul în care Lăcătuș și CSA au anunțat că principalul obiectiv al noii echipe este să promoveze în fiecare sezon pentru ca într-un final să ajungă în Liga 1.

"Acel club al Armatei nu va putea juca niciodată în prima ligă profesionistă, pentru că nu se poate prin statut. Tocmai de aceea s-au rupt cluburile departamentale acum mulţi ani.

Cât timp patronul va fi MApN, acea echipa nu va putea juca în prima liga. Decât dacă o vor da unui alt om, adică unui alt Becali. Şi unde se va ajunge? În aceeaşi situaţie de acum", a spus Mitran la TV Sport ro.

Pe cine vei susține mai departe?

FCSB
Steaua

Save

Save

Save

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (209)
ticbis
ticbis  •  01 Aprilie 2017, 08:14
Postat de steaua1986forever pe 31 Martie 2017, 22:55

Mitran asta, dupa ce a fost un "jurnalist de exceptie" (crede el) acum e mare specialist pe la lpf. E un fel de Mama Omida combinat cu Mitica Dragomir. El nu banuieste, el e convins chiar, ca echipa armatei nu o sa gaseasca peste 3-4 ani pe cineva care sa investeasca. De fapt, el stie sigur 100% ca aia o sa primeasca finantare de la stat. Interesant e totusi statutul CSA Steaua care, vad ca nu a citit nimeni legea, e o unitate EXTRABUGETARA. Nu mai e ca pe vremea "privatizarii" (adica data gratis catre Paunescu). Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat si prin legislatie, etc. Dar nu conteaza. Asa e cand esti fost jurnalist care astepta frematand sa intre "in direct de la palat", nu iti uiti stapanul nici cand te pune sefulet pe la ceva prin fotbal. Ne miram de ce in Romania e ceva unic in lume, fotbalul e condus de........fosti jurnalisti sportivi, politicieni de buzunar care nu au dat niciodata cu piciorul in basica, etc. Toti aia prin alte tari probabil sunt niste neprofesionisti ca au ajuns sa fie toate federatiile si ligile prin Europa de, hopa, culmea culmilor, fosti fotbalisti. La noi nu e nevoie, sa fii consilier la presedinte e suficient cat sa ajungi sef peste fotbalul unei tari bananiere.

Mitran are perfecta dreptate! Este legea care reglementeaza obtinerea LICENTEI de club profesionist, fara de care niciun club de fotbal din Romania NU poate obtine dreptul de a fi inscrisa in Liga Profesionista de Fotbal. Printre alte prevederi, doua sunt esentiale: echipa de fotbal trebuie sa fie administrata de catre o societate comerciala cu capital privat de tip SA sau SRL si toti jucatorii trebuie sa fie platiti prin contracte de munca inregistrate la Camera de Munca si la fisc ce vor fi depuse la FRF si LPF. Din cate stiu eu, CSA nu este nici SA si nici SRL, iar toti sportivii legitimati (indiferent de sectie) sunt platiti fie prin indemnizatii si conventii civile, fie sunt incadrati cu contract de munca in cadrul Armatei ca personal civil sau militar. In aceste conditii, CSA-ul nu va putea niciodata sa obtina LICENTA de club profesionist, deci nu are drept de a evolua in Liga I-a. Pentru a face asta, CSA-ul este obligata sa privatizeze din nou echipa de fotbal.

paulg40
paulg40  •  01 Aprilie 2017, 00:14

Nu fac legile strainii aici.Oricat ar dori prostalaii!Macar ca o da la un stelist pur sange si e normal.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  31 Martie 2017, 22:57
Postat de grandetorito pe 31 Martie 2017, 22:41

Mi-am dat seama ca esti alt fel de dinamovist si probabil ca si tu ti-ai dat seama ce fel de stelist sunt eu. Apreciez o discutie de calitate, fie ea si presarata cu ironii si intepaturi ;)

...cu toate acestea, "clienții" mei ar trebui să țină cont că, după 8 ani de școală militară, ceea ce ei consideră un limbaj "neacademic", noi cu așa ceva ne dădeam bună dimineața!:)))))

Vezi toate comentariile (209)
Comentează