FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

LPF aşteaptă răspuns de la UEFA pentru suspendarea licenţierii: "Eu am atras atenţia cluburilor, îşi pot pierde locul în Liga 1!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 martie 2014 12:33

Gino Iorgulescu a vorbit azi într-o conferinţă de presă despre decizia luată de Adunarea Generală, de a suspenda licenţa pentru sezonul viitor:

"Eu nu am făcut altceva decît să fiu vocea preşedinţilor din Liga 1. Licenţierea este benefică fotbalului şi trebuie să o menţinem. Am discutat şi am încercat să găsim soluţia pentru o perioadă scurtă. Între timp poate apar facilităţi fiscale care ar mai relaxa plăţile pentru jucători.

În condiţiile acestea ar intra în normal fotbalul şi tot sportul românesc".

LPF a înaintat la UEFA cererea de suspendare temporară a licenţierii.

"UEFA n-a trimis încă nici un răspuns. Noi am atras atenţia cluburilor să ia măsuri pentru că răspunsul ar putea fi negativ şi îşi pot pierde locurile în Liga 1. Ideea este să mai păsuim cluburile cu aceste datorii. Dar ultimul cuvînt îl are UEFA", a mai spus preşedintele LPF.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
ph81luc
ph81luc  •  27 Martie 2014, 08:22

Cea mai mare prostie sa ignori criteriile de licentiere. Pai unde mai e corectitudinea. Un club isi ia jucatori mai slabi ca n-are prea multi bani, dar ii plateste, iar altul isi ia super jucatori, super salarii, dar nu le platesc decat mult dupa finalul campionatului cand isi recupereaza banii de prin participari europene sau drepturi TV.

ertyuiop
ertyuiop  •  27 Martie 2014, 00:54

lasati licenta......cine poate merge mai departe! E trist sa vezi Chiajna si Navodari in prima liga insa asta e viata! Incepem sa uitam echipe imense UTA, FC Arges, U Craiova, chiar si Poli Timisoara chiar daca nu e o fosta campioana! Mare pacat!

stadionmircealuca
stadionmircealuca  •  27 Martie 2014, 00:12

Prin aceasta manevra gino ii intoarce favorul lui paszkany pentru smenareala cu drepturile tv, ce-i asa de greu de inteles. Cine are cele mai mari datorii? cine credeti ca e interesat sa nu retrogradeze sageata sau corona?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează