FOTBAL  »  Superliga  »  VAR

LPF face clarificări în privinţa VAR » Anunţul făcut astăzi

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 14:35

După ce LPF a anunțat la începutul acestei luni introducerea arbitrajului video pentru câte un meci din fiecare etapă din play-off, forul a făcut precizări legate de instalarea tehnologiei necesare.

Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial, Liga susţine că a luat legătura cu mai multe firme, însă nu a primit "oferte scrise ferme" referitoare la costurile de implementare. 

În ceea ce priveşte o serie de declaraţii făcute de Mircea Sandu zilele trecute, când fostl preşedinte FRF a susţinut că  LPF a avut o ofertă din partea unei societăți germane pentru instalarea tehnologiei video, însă forul condus de Gino Iorgulescu a rămas pasiv propunerii, comunicatul susţine că au fost cerute "condiții de exclusivitate cu care LPF nu poate fi de acord".

Gino Iorgulescu a afirmat că LPF intenționează să apeleze la arbitrajul video începând cu play-off-ul acestui sezon, dar se plângea de faptul că instalarea ar putea costa până la un milion și jumătate de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
2092449174374841
Gavril Nagy  •  14 Decembrie 2017, 18:36

Fara indoiala,VAR trebuie implementat!Eventualele deficiente pot fi corectate pe parcurs.Ca la orice proiect,daca nu exista nu ai ce imbunatati.

mosvasile
mosvasile  •  14 Decembrie 2017, 16:35

Fugi bre d-aici,ca va fi un fass si cu VAR-ul asta!Doar nu o sa ceara proba video, echipe ca Botosanii,Timisoara,Chiajna,Craiova-de la anul revine si Pandurii-cand joaca cu fcsb!Teoretic-numai teoretic- echipele care sunt rivale fcsb-ului,ar avea o sansa,dar ce te faci daca proba asta video, nu se face decat cu aprobarea arbitrului?Iar acolo,la aparate sa te judece "specialisti"tot atat de "neutri" ca si cameramanii DIGI SPORT,cei care la meciurile fcsb-ului dau numai reluari din unghiuri favorabile, iar unde nu se pot truca,nu le mai dau deloc?

nicse
nicse  •  14 Decembrie 2017, 15:56

Din pacate , implementarea VAR nu va duce la cresterea IQ-ului unor indivizi de teapa arsenie sau gannicus.. Asa ca, RIP, obositilor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează