FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

LPF reacționează după declarațiile lui Ionuț Popa: "Să se rezume la a comenta jocul echipei"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 martie 2017 15:38

După 7-2 la general cu ASA, Ionuț Popa a anunțat că ACS Poli Timișoara nu se va prezenta la finala de Cupa Ligii pentru că LPF nu a virat banii către clubul său. Vezi detalii.

Liga Profesionistă de Fotbal a reacționat după declarațiile lui Popa și a emis astăzi un comunicat. LPF susține că sponsorul Cupei Ligii a plătit toate obligațiile financiare și spune că antrenorii ar trebui să se rezume la a comenta jocul echipelor și nu aspecte care țin de administrația cluburilor

 

Comunicatul integral al LPF:

"Liga Profesionistă de Fotbal își exprimă surprinderea și nedumerirea în urma declarațiilor făcute de domnul Ionuț Popa, la finalul jocului dintre ACS Poli Timișoara și ASA Târgu Mureș, din manșa secundă a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast. Tocmai de aceea, LPF ține să facă următoarele precizări:

1. Ne exprimăm încă o dată convingerea că antrenorii cluburilor de fotbal din Liga 1 Orange ar trebui să se rezume la a comenta jocul echipelor de fotbal, acolo unde competențele lor sunt maxime, și nu aspecte care țin de administrația cluburilor de fotbal.

2. De asemenea, subliniem că LPF are o relație excelentă cu sponsorul oficial al Cupei Ligii, compania Adeplast. Această companie este alături de Liga Profesionistă de Fotbal de aproape trei ani și, ceea ce e cel mai important, este la zi cu obligațiile financiare față de LPF. Mulțumim și pe această cale firmei Adeplast, una dintre puținele companii cu capital integral românesc, care este alături de fotbal.

3. LPF este reconoscătoare atât firmei Adeplast, cât și partenerilor media, aflați alături de fotbalul românesc. Prin plata sumei de 27.5 milioane de euro, plus TVA, reprezentând contravaloarea drepturilor media pentru Liga 1 Orange, aceștia sunt principalii susținători ai unui fenomen, care azi are mare nevoie de public, dar și de oameni care să construiască, nu doar să beneficieze de pe urma lui"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
utaaradan
utaaradan  •  01 Martie 2017, 20:30

sportul e oglinda politicului. lui gino ii lipseste mustata.

capca1
capca1  •  01 Martie 2017, 18:31

Gura păcătosului adevăr grăiește: ”...dar și de oameni care să construiască, nu doar să beneficieze de pe urma lui".Chiar ai dreptate Gino, deci, apucă-te și construiește ceva în fotbalulăsta leșinat de-l conduci!

983732924972315
Soos Vilmos  •  01 Martie 2017, 18:30

Dupa parerea acestui tilhar din fotbal, toata lumea ar trebui sa taca si sa inghita mizeriile pe care le produc cei de la lpf. Probabil ca cei din lpf trebuie sa fie recunoscatori celor de la Adeplast, dar echipele care joaca intr-o cupa in care" sponsorul" uita sa isi plateasca obligatiile nu au primit inca "ciubucul" promis pentru aceasta caricatura de competitie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează