FOTBAL  »  Superliga  »  PROGRAM PLAY-OFF ȘI PLAY-OUT

LPF se așteaptă ca echipa lui Șumudică să ia luni titlul » Astra și Steaua programate în zile diferite în ultima etapă. Program complet

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2016 14:40

Liga Profesionistă de fotbal și deținătoarea drepturilor de televizare a Ligii 1 au stabilit programul și televizările etapei a 10-a din play-off și play-out.

În cazul în care titlul nu va fi câștigat după etapa a 9-a, atunci meciul Stelei de la Târgu-Mureș va fi programat în aceeași zi și la aceeași oră cu partida susținută de Astra, la Turnu-Severin, cu Pandurii Târgu-Jiu.

Vineri, 6 mai

ora 18.00 Petrolul – CFR Cluj (Look, Digi, Dolce)

ora 20.30 Dinamo - Viitorul (Look, Digi, Dolce)

Sâmbătă, 7 mai

ora 18.00 Concordia Chiajna - FC Botoșani (Look Plus, Digi, Dolce)

ora 21.00 Pandurii - Astra (Look Plus, Digi, Dolce)

Duminică, 8 mai

ora 14.00 FC Voluntari - CSMS Iași (Look, Digi, Dolce)

ora 21.00 ASA - Steaua (Look, Digi, Dolce)

Luni, 9 mai

ora 20.30 Poli Timișoara - CSU Craiova (Look, Digi, Dolce)

În etapa a 9-a din play-off, care poate decide titlul, Steaua joacă duminică pe Arena Națională împotriva Pandurilor, de la ora 20:30, iar Astra pe teren propriu, luni, cu Dinamo de la aceeași oră.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  29 Aprilie 2016, 02:39

Aranjamente sau facut si se vor face ...si asta ptr ca 90% din cluburi sunt private ...iar cateva inca mai beneficiaza de ajutorul primariilor de care apartin ....sunt interese si interese....unul ca Becali vrea mereu cele 20 milioane daca ajunge in grupele ligii ...altii...vor sa sara gardul ( Dinamo)...altii asteapta insolventa altora pentru ca ei sa aiba acces la ce nu pot avea pe criteriu sportiv ( cazul Iasiului)...altii se multumesc cu supravietuirea pentru a mai spala ceva bani murdari de catre patroni....situatia fotbalistilor conteaza mai putin ...morti de foame sau nu ...trebuie sa joace fotbal....banii vor veni ei candva ....in conditiile astea ...e greu sa vezi care si cine va performa ....cea mai tare situatie dezvaluita de presa e la Rapid....sa vedem cum se va termina acolo...incep sa apara semne ca moldoveanul de peste Prut ...face evaziune fiscala desi e in insolventa...obliga pe altii sa incalce legea ca asa are el chef....masuri ceva ??? Ashhh...poate pe lumea cealalta ..ca pe asta ...nu sunt sanse...cel putin in Romania....

wflo27
wflo27  •  28 Aprilie 2016, 21:25

E o aiureala! LPF si mai ales basistu de la FRF sunt degeaba, nicaieri in lume echipele in insolventa sau fara drept de participare in cupele europene nu ar fi participat la play-off, doar in romania e posibil asa ceva! Iasiul si Craiova trebuiau sa joace in play-off, dinamu si asa in out, asta daca se doreste competitie, daca nu, vom vedea inca o miuta, ca cea de lunea anterioara sau viitoare!

satyricon
satyricon  •  28 Aprilie 2016, 18:19
Postat de 60old pe 28 Aprilie 2016, 18:13

Aranjamente si furturi pe fata ca in sezonul acesta, nu am mai vazut. Nu cred ca Steaua este tinta, raman la parere ca este provocare pentru ci0ban, pentru a pierde bani sau a renunta la echipa.

Corect, nu Steaua in sine e tinta, ci becali. Probabil ca exista un grup care incearca prin toate mijloacele sa-l faca pe gheorghe sa renunte la Steaua, din pacate cu repercusiuni chiar impotriva Stelei si a suporterilor ei. De aici si treaba cu stadionul, cu sigla, iar jiji nu intelege nimic!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează