FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Lucescu jr. a rămas cu sechele după ultima aventură în Giuleşti: "Cea mai mare greşeală din viaţa mea" » Dă în fani şi în George Copos

Articol de GSP - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 22:36

Răzvan Lucescu a povestit care a fost cea mai mare greşeală pe care a făcut-o în cariera sa de antrenor.

Tehnicianul s-a declarat total nemulţumit de declaraţia pe care a făcut-o atunci cînd a părăsit echipa naţională şi a preluat pe Rapid, în vara lui 2011.

"Am făcut cea mai mare greşeală în 2011 cînd m-am întors la Rapid şi am zis că vreau campionatul şi Cupa României. Am şi argumente. Rapid venea după o mediocritate de vreo 5-6 ani în care a terminat pe locurile 6, 7 sau 8.

Dar am sperat că voi motiva jucătorii care erau într-o stare de conflict, de intrigă.

Iar apoi, la prima înfrîngere, la primul rezultat de egalitate, au început toate. Dezamăgire din partea tuturor, suporterii erau deja ironici, cîntau "Campionii, campionii", iar de patron chiar nu mai zic cum reacţiona", s-a plîns Răzvan Lucescu la Digi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
muieprosport
muieprosport  •  06 Aprilie 2014, 17:01

Luce cel mic e un mojic incapabil,putem sa nu il felicitam si pe el si pe Voma si pe Zotta si pe Copos si pe burtosii, minunatii burtosi scuze, din tribune pentru dezastrul rapidului-iechipa pacii hahahahahha. A-ti pacalit judecatorii acum credeti voi cind de fapt aia asteapta sa va prabusiti singuri sa nu mai urlati "sistemul ne-a omorat echipa," iechipa pardon. Rapid s-a terminat, cer shuporteriilor cu pene de-acum sa inceapa sa tina cu FC Fisia Gaza sau FC Mumbay.

realrapid
realrapid  •  05 Aprilie 2014, 09:16

Tu si cu hotul de vama ati destabilizat Rapidul,aducand jucatori pe salarii nesimtite si cand ati vazut ca nu merge treaba a-ti dat bir cu fugitii.

69costi
69costi  •  04 Aprilie 2014, 23:26

nu ai fi antrenat in viata ta Rapid daca nu erai baiatul lui tata. Ti-ai facut o cota datorita RAPIDULUI Si potentialui echipei, timpul va dovedi limitele tale. Ai macar bunul simt sa taci!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează