FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCM TG. MUREŞ 1-1

Lucescu jr: "Patru minute de prelungire au fost cam multe"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 07 mai 2012 00:12

Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, a încercat să explice de ce echipa lui nu a reuşit să învingă în faţa unei echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării, FCM Tg. Mureş. Ljubojevici a stabilit scorul final, 1-1, în al patrulea minut de prelungiri.

"Nimic nu anunţa primirea golului însă o greşeală copilărească ne-a costat. Trebuie să acceptăm un rezultat nedrept. Am avut un contraatac pe care puteam să-l transformăm în 2-0 şi nu am făcut-o.

Dacă au greşit Marcos Antonio şi Coman la gol? În nici un caz nu e greşeala lui Dani, a fost o fază nefericită. Despre arbitraj nu vreau să spun prea multe. O echipă care trage de timp să primească patru minute de prelungire mi se pare însă cam mult.

De ce nu m-aţi crezut cînd v-am spus că nu contăm la campionat? Rămîne să ne luptăm pentru ce mai e de obţinut în acest final de sezon, o clasare cît mai în faţă", a declarat Lucescu jr. la Fanatik Show de pe DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  08 Mai 2012, 09:21

Dupa golul SUPERB al lui Pancone nu mai conteaza rezultatul... Eu vreau spectacol, nu campionate mincinoase. Oricum in Romania campionatul ar trebui sa inceapa de la locul 3, am evita ridicolul in CL.

danza
danza  •  07 Mai 2012, 12:42
Postat de manu1990 pe 07 Mai 2012, 00:34

Iar am pierdut pe final de meci firar mama ei de treaba!Am pierdut pe greseala nostra ce-i drept!Dar sunt curios,oare pentru ce 4 minute de prelungire????

Chiar nu mai conteaza....oricum nu inteleg ce se intampla cu Marcos Antonio...sper sa fie lipsa de concentrare mai ales ca deja are transferul semnat...daca este altceva..... D-zeu sa-l ajute unde pleaca!

danza
danza  •  07 Mai 2012, 12:38
Postat de catzulinho pe 07 Mai 2012, 00:48

Razvan, invata ca trebuie sa taci, invata ca un suporter rapidsit adevarat a ridicat steagul si tremurand de nervi sau cu lacrimi in ochi a indraznit sa spuna hai rapid si dupa minutul 94.

Hai Rapid!!!! Oricum noi nu ne dorim campionate castigate in stilul Bozgoresc de la CFR Cluj! Rapid inseamna suflet, sange, sacrificiu....iar rasplata daca vine...este incomensurabila! Oricum suntem rasplatiti de fiecare data cand suntem pe stadion si respiram alb-visiniu!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează