FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Lucescu reacţionează dur faţă de situaţia Rapidului: "Toate ţările îşi protejează brandurile, iar noi scăpăm de ele!" » Mâine e ziua decisivă pentru giuleşteni

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 19:49

Mircea Lucescu, antrenorul care a adus un titlu Rapidului, a vorbit despre situaţia în care se află formaţia giuleşteană.

"Am primit vestea despre Rapid cu amărăciune. Toate țările își protejează brandurile şi tradiția, iar noi scăpăm foarte ușor de astfel de echipe. Totuşi, acceptăm Urziceni şi Mioveni, echipe care joacă un an și apoi dispar.

Am avut un sentiment de tristețe. Sunt oameni care cred că se câștigă bani din fotbal, dar se câștigă imagine şi altceva", a spus Lucescu la DolceSport.

Mâine e ziua decisivă

Mâine, Comisia de Disciplină a FRF va analiza cazul Rapidului şi va decide dacă giuleștenii să continue să joace în Liga 1, după ce și-au câștigat acest drept sportiv, promovând din Liga a 2-a.

Comisia trebuie să decidă în regim de urgență dacă giuleștenii îndeplinesc condițiile necesare să joace în prima divizie, clubul fiind în faliment. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
1188995887825298
Sima Andrei  •  25 Iulie 2016, 11:30

intrebare?un lucescu mai ales cel mic poate lua Rapidul gratis dupa ce da faliment.asa scapa de povara facuta de un om lacom,parvenit si mincinos si viitor om de nimic care venit din Moldova a crezut ca fraereste fanii Rapidului.DNA are timp sa-l intrebe cum a facut datoriile prin firme proprii unde pacalea statul

conteazanumele
conteazanumele  •  25 Iulie 2016, 11:28

Nu sunt rapidist, insa, e pacat ca aceasta echipa cu traditie si palmares sa dispara, neglijenta, nepasarea, isi spune cuvantul, si toti asteapta momentul in care se va deconecta aparatul ce tine clubul in viata si se declara pacientul decedat... si isi freaca mainile zicand in sinesi "Ha, o facuram si p'asta!", in loc sa se caute solutii pentru a incerca sa salveze echipa. Au mai fost odata descalificati dupa ce si-au castigat dreptul de joc in liga 1... Acum istoria se repeta... Pacat!

876210989109559
Catalin Puiu  •  25 Iulie 2016, 08:39

Nea Mircea ai dreptate. Dar cu cine sa te lupti? A fost atita suferinta pentru promovarea asta, atita chin, nu tu bani, nu tu prime, echipa slabuta. S-a dorit mult, s-a jucat cu sufletul, pe nemincate si am reusit! A fost degeaba! Niste impostori cu interese proprii meschine au distrus tot. Si acum se faresc sa incalce legea. ***! Ce a cautat el sa ne bage in faliment inaite de termen?? Trebuie tras la raspundere penala! De ce sa plateasca Rapid datoriile lui Azuga??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează