FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Lucian Ionescu anunţă că la Rapid vor mai fi probleme » "Vor fi înlăturaţi şi mai mulţi oameni"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 octombrie 2014 23:24

Fostul director de imagine a clubul Rapid, Lucian Ionescu, a fost îndepărtat de la club de Valerii Moraru şi crede că vor mai exista schimbări.

”Am fost una dintre persoanele pe care doamna Andronache nu le-a suportat şi mi-a pus beţe în roate. N-am înţeles niciodată de ce. Am îndrăznit să spun ca domnul Moraru nu a adus nici un leu. Am fost îndepartat pe nedrept, iar în preaviz nu mi-a fost trecut motivul. Pe lînga asta, în preaviz, m-am trezit pe final că am fost şi suspendat din functie. Din ce ştiu, nici salariile pe care nu le-am luat nu cred că le voi mai lua vreodată, asta ca o mulţumire pentru ceea ce am făcut în toată această perioadă”, a declarat Lucian Ionescu pentru Sport Total FM.

Acesta a spus că nici lui Nae Stanciu, noul preşedinte al Rapidului nu îi va fi uşor în situaţia în care este clubul.

”Nae Stanciu s-a întors, dar i-am spus să fie atent în ce se bagă, pentru ca nu deţine nici pixul şi nici ştampila. Să nu fie doar de înaintare. Îi doresc tot binele Şi tot succesul, pentru că locul lui e la Rapid, dar nu ştiu cît de bine îi va fi”, a mai spus fostul  director de imagine al Rapidului.

Începînd de astăzi, administratorul judiciar al Rapidului, Cristina Andronache a fost îndepărtată de la club.  Citeşte mai mult aici

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
altona
altona  •  03 Octombrie 2014, 00:25

Citind titlul articolului am spus "Doamne ajuta!". Radulescu mai este sau ati plecat impreuna? Daca nu ti-a fost rusine sa pui botul la banii suporterilor fezeristi, imi este clar de ce le plingi de mila altor atirnatori pe bani de PFA. Nu stiu daca Moraru este bun sau nu dar are multe macaroane de retezat. Cel mai interesant lucru este ca Nae Stanciu nu a avut nimic de comentat vizavi de povestirile lui Ionel Ganea. Deci, in viziunea lui Stanciu, Ganea a spus adevarul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează