FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lucian Sânmărtean a oferit detalii importante despre viitorul său » E aproape de un club din România

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 13:44

Lucian Sânmărtean, 37 de ani, a anunțat că este în discuții cu FC Voluntari, formație care încearcă să-l convingă să evolueze acolo, însă mai are ceva contacte și cu echipe din străinătate, recunoscând că aspectul financiar este important pentru el.

"Am luat o pauză, dar mi s-a făcut dor de fotbal și m-am întors. Posibilitatea de a mă antrena cu FC Voluntari a fost una importantă pentru mine. Acolo sunt 3-4 jucători de-o vârstă cu mine și este un mediu plăcut.

Le mulțumesc celor de la Voluntari că m-au primit. M-am gândit să încerc, cu siguranță o să-mi pară rău când o să mă las. Dacă tot mai pot, de ce nu? Antrenamentele sunt foarte ok, sper să se şi concretizeze într-o înțelegere, să mai pot evolua.

Sunt în discuții și cu niște echipe de afară. Eu le-am explicat de la început că prioritatea mea este să joc afară, dacă o să mai am ocazia, este important pentru mine din punct de vedere financiar. Cei de la Voluntari au fost de acord, deschiși, și țin să le mulțumesc pe această cale”, a declarat Lucian Sânmărtean, la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Octombrie 2017, 15:31
Postat de haideusicfr pe 22 Octombrie 2017, 14:15

Sa vina la CFR .Impreuna cu Eric. Afara cu Deac ,Balde si Vera .Nouvier.

Pai ce faci nene Alpin? Nu era cel mai bun de la Nationala Deac al tau? Acum il vrei dat afara? Dar ce a facut? In afara ca mimeaza fotbalul inca din juniorat, saracul e inocent, nu prea intelege nimic din ce se petrece in jurul lui, are vopsea de par in cap (nu in par) saracul, mare valoare a fost asta ca si Gabi Muresan...

baruch
baruch  •  22 Octombrie 2017, 14:33

pai parca a semnat cu voluntari; acu' se mai gandeste :) mai asteapta lucica, ai tot viitorul in fata.

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Octombrie 2017, 14:15

Sa vina la CFR .Impreuna cu Eric. Afara cu Deac ,Balde si Vera .Nouvier.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează