FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lucian Sânmărtean dă din casă: "E cel mai important om de la Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 16:30

Lucian Sânmărtean laudă munca depusă de Laurențiu Reghecampf la Steaua, pe care îl vede cel mai important om al campioanei României. 

"Cel mai important jucător al Stelei este antrenorul Laurențiu Reghecampf, pentru că acesta conduce un grup de fotbaliști valoroși, cu personalitate și care contează pentru echipa națională.

Reghecampf poate să facă diferența și să facă performanță pentru Steaua București. Antrenorul este cel mai important pion al campioanei" a declarat Lucian Sânmărtean pentru Eusunt12.

...despre Stanciu, pe care l-a avut coleg atât la Steaua, cât și la Vaslui: "De când sunt la Vaslui, tot am sfaturi pentru el. L-am luat sub aripa mea pentru că am văzut un mare potențial la acest copil.

Văd că și-a luat rolul de lider într-un grup, fiind și tânăr, cred că avea nevoie de puțină încredere. Totul i se datorează lui Reghecampf, care a venit și l-a descătușat, făcând ceea ce multă lume nu a reușit".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează