FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lucian Sânmărtean revine în Liga 1 » A ajuns la un acord cu viitoarea echipă: "Am înţeles că va semna zilele acestea"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 15:04

După mai multe runde de negocieri, FC Voluntari și mijlocașul Lucian Sânmărtean, 37 de ani, au ajuns la un acord, iar fostul stelist va semna cu echipa lui Claudiu Niculescu.

Antrenorul celor de la FC Voluntari a vorbit despre transferul mijlocașului și a spus că nu credea că-l va antrena.

"Am înţeles că va semna zilele acestea. El negociază cu conducerea clubului, dar într-o proporţie foarte mare cred ca va semna. E un jucător valoros, chiar dacă n-a mai jucat de ceva timp. E un jucător cu calitate foarte mare. Să spunem că e la un 70-75% din potenţial.

 Suntem apropiaţi de vârstă, el fiind mai tânăr ca mine. Sincer, nu m-am gândit că o să am posibilitatea la un moment dat să-l antrenez, pentru că am fost adversari aproape toată cariera. Şi cu el, cu Costin Lazăr, cu Maftei şi cu Florin Cernat", a spus Claudiu Niculescu, potrivit TV Telekom Sport.

De-a lungul carierei, Lucian Sânmărtean a jucat la Gloria Bistrița, Panathinaikos, FC Utrecht, FC Vaslui, FCSB, Al Ittihad, Pandurii și Al Taawon.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Noiembrie 2017, 20:10

eu ma asteptam sa se interneze la clininca Dinamo unde vin toti ***..ca asta avea si ceva talent nu se potrivea profilului bokilez congolez.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  18 Noiembrie 2017, 15:28

Se pregateste de antrenorat.Succes!

calinescu_
calinescu_  •  18 Noiembrie 2017, 15:19

:))) CE SA MAI FACA SANMARTEAN ?????? EI II AU PE MARINESCU SI CERNAT .....!!!!!! DOAR O SA BULVERSEZE LOTUL ....!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează