FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lucian Sînmărtean a făcut un anunţ de ultimă oră » Ce opţiuni are pentru viitor: "Pot să îmbrac orice robă sau costum"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 decembrie 2014 14:39

Lucian Sînmărtean va discuta în această iarnă cu Valeriu Argăseală o posibilă prelungire a contractului. Mijlocaşul recunoaşte că Steaua e prima sa opţiune, însă spune că are şi alte oferte interesante chiar şi din zona Golfului. 

“A fost cel mai bun sezon al meu ţinînd cont de rezultatele obţinute. Dacă nu se vrea o prelungire, mă voi orienta spre alte echipe, vom şti pe ce drumuri o luăm după discuţii.

Dacă se doreşte prelungirea, o să rămîn la Steaua, e prima opţiune pentru mine. Dacă nu mă înţeleg cu Steaua, am destule oferte. Pînă cînd nu voi finaliza negocierile cu Steaua, nici un alt club nu are prioritate.

Dacă arabii sînt cei mai siguri din punct de vedere financiar, pot să îmbrac orice robă, orice costum ca să joc acolo. Trebuie să mă gîndesc la familia mea”, a spus Sînmărtean la televiziunea sportro.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
lidermaximo
lidermaximo  •  19 Decembrie 2014, 23:27
Postat de faxx pe 19 Decembrie 2014, 15:37

vezi ca primesti e-mail de la Righikamf daca mai pui anunturi de genu asta

Vaxx, mai bine de la Reghecampf si Stoichita decat de la "frustrati". Ups si tu esti din aceeasi categorie. Mori de grija altora.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Decembrie 2014, 18:43
Postat de ando89 pe 19 Decembrie 2014, 15:59

Roba?! Avocat nu cred ca se face, probabil ca-i decerneza arabii vreun doctor hororis causa lui Lucica, la recomandarea danezului Andersen:))

..)))) ii decerneaza ceva si mai simplu : un ditamai Cardul..))

ando89
ando89  •  19 Decembrie 2014, 15:59

Roba?! Avocat nu cred ca se face, probabil ca-i decerneza arabii vreun doctor hororis causa lui Lucica, la recomandarea danezului Andersen:))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close