FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lucian Sînmărtean a vorbit în premieră despre ieşirile din mandatele lui Costel Gâlcă şi Laurenţiu Reghecampf: "Cu mine doar aşa se poate lucra uşor!"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 decembrie 2014 16:50

Lucian Sînmărtean a fost desemnat "fotbalistul anului" în ancheta Gazetei Sporturilor şi a acordat un amplu interviu în care vorbeşte despre întreaga carieră, dar şi despre familie.

Mijlocaşul Stelei a vorbit despre ieşirile pe care le-a avut în faţa lui Laurenţiu Reghecampf şi a lui Costel Gâlcă, cei doi antrenori pe care i-a prins de cînd este în Ghencea.

"Pentru mine, Reghe şi Gâlcă sînt la fel, cu amîndoi m-am înţeles foarte bine. Şi amîndoi m-au schimbat pe parcursul meciurilor.

Nu ştiu ce să zic... Poate cu Reghe eram mai la început, încă nu prinsesem eu rădăcini la Steaua. După ce îţi pui amprenta pe ceea ce înseamnă Steaua ai alte pretenţii.

Pînă a început să mă cunoască, am avut şi cu Gâlcă... Nu neapărat contre verbale... Eram mai puţin apropiaţi decît eram cu Reghe.

Pînă la urmă, e normal, Reghe m-a adus la Steaua. Cu Gâlcă am început să vorbim mai greuţ, pînă şi-a dat şi el seama că fac tot ce pot să ajut echipa.

Cu mine se poate lucra uşor cînd realizezi că nu sînt aşa cum mă creionează unul sau altul", a spus Lucian Sînmărtean într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Interviul de patru pagini cu fotbalistul anului poate fi citit în ediţia tipărită şi în platforma digitală!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
madskills
madskills  •  23 Decembrie 2014, 09:59
Postat de florisking pe 22 Decembrie 2014, 12:22

se putea si mai rau...,sa speram ca o sa confirme la anul ,sa ajute echipa nationala si echipa de club...sa fie toata lumea multumita.s

ba voi sunteti nebuni?? Ce sa ajute echipa nationala, omul face 35 de ani la anu ! In campionatul Romaniei da, e zeu, de departe cel mai talentat jucator. Dar in Europa s-a vazut ca ne-am chinuit ca dracu, cu tot cu el in echipa. O mare parte din vina o are si Galca, care e mediocru, dar Lucian si-a trait anii tineretii demult. Nu poti sa-i ceri sa traga dupa el echipa nationala sau cea de club la varsta asta. Daca avea si el pe cineva de valoare apropiata sa-l ajute atunci da, puteam sa zicem ca 1-2 ani mai putea sa fie magic pe teren. Dar e greu cu linia de mijloc de la nationala si de la club. Meciurile tari pot confirma asta

florisking
florisking  •  22 Decembrie 2014, 12:22

se putea si mai rau...,sa speram ca o sa confirme la anul ,sa ajute echipa nationala si echipa de club...sa fie toata lumea multumita.s

stelistu.batran
stelistu.batran  •  22 Decembrie 2014, 11:31

Daca asta e fotbalistul anului, atunci duca-se dracului fotbalul romanesc cu tot cu patroni, baaashini de jucatori si mai ales ziaristi de fotbal, creaturi cretinoooide !!!! hai ca i-ati ajuns pe unguri intr-o scala a celor mai slabi oameni de fotbal din lume.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează