FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lucian Sînmărtean, criticat de un nume important din fotbalul românesc: "Să îşi dea seama că e la Steaua, nu la Vaslui"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 31 iulie 2014 19:24

Fostul mare antrenor al Stelei, Anghel Iordănescu, se alătură şi el contestatarilor lui Lucian Sînmărtean. Acesta nu crede că gestul mijlocaşului este explicabil. 

"Nu sînt de acord cu gestul lui Sînmărtean. Îi spun să nu mai facă asta niciodată. A pus o presiune nemeritată pe antrenorul lui.

A făcut o înlocuire firească, pentru că Lucian nu a rupt gura tîrgului în acel joc. Era firesc să accepte înlocuirea.

Trebuie să îşi dea seama că e la Steaua, nu la Vaslui", a spus Anghel Iordănescu la DigiSport.

Sînmărtean a fost înlocuit cu Stanciu în minutul 61 al meciului cu Stromsgodset şi a ieşit de pe teren fără să-şi salute colegii sau antrenorul, mergînd direct la vestiare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
lebateauivre
lebateauivre  •  01 August 2014, 11:41

da, nu e la vaslui; acolo ii avea pe wesley si adailton

para.para
para.para  •  01 August 2014, 10:22

Ce-mi place, fotbalul mioritic n-are nicio realizare, dar e plin de nume importante, nume uriase, nume mari, nume imense, legende si alte balarii. Vai de mama voastra.

borat101
borat101  •  01 August 2014, 06:31
Postat de vladp pe 31 Iulie 2014, 21:29

Un antrenor bun, ii lasa unui jucator tehnic ca Sanmartean, libertate de miscare si decizie in teren. In loc sa exploatam ce are mai bun un jucator, sa-l folosim acolo unde exceleaza,, antrenorii nostri ii transforam in fundasi pe toti. Curand ii vom vedea si portari. L-am vazut zilele astea si pe Hagi comentand critic la adresa lui Sanmartean. ce usor este sa dai din plisc cand pt tine juca toata echipa, cand tie ti se dadeau toate mingiile. A jucat Hagi vreodata pe pozitia lui Lupescu? Nici mcar pe cea a lui Dorinel Munteanu nu a fost pus sa joace. Sigur, o sa ziceti ca Sanmartean nu se compara cu Hagi! Ba se compara foarte bine ca talent! Circumstantele au fost diferite, atat!

Ai drepate. Dar nu ai cu cine sa vorbesti cand este vorba de orbi si interesele meschine a le samsarilor si altor suspecti din fotbalul Romanesc. Un Sanmartean trebuia sa fie in primul 11 al Nationalei, nu un vai de Tig.o.nita, Radoi, Cocis, etc.. etc.. si alte petarde puse pentru a le creste cota.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează