FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lucian Sînmărtean, mai sincer ca niciodată! Poveste emoţionantă a magicianului Stelei: "I se scurgea viaţa prin el"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 decembrie 2014 15:06

Lucian Sînmărtean a fost desemnat "fotbalistul anului" în ancheta Gazetei Sporturilor şi a acceptat să vorbească pentru cititori despre întreaga carieră, dar şi despre familie.Magicianul de la mijlocul terenului din echipa Stelei a povestit un episod emoţionant din viaţa sa, cînd tatăl său a avut grave probleme de sănătate.

"Datorită soţiei şi tatălui meu sînt astăzi aici. A fost o întîmplare cu tatăl meu... Am mers la spital, unde făcea dializă, acum zece ani. Mi-a zis o doamnă de acolo că se simţise rău, că avusese puls 220. A fost un moment delicat pentru el.

Îl vedeam aşa obosit, simţea că se scurge viaţa prin el, avea privirea pierdută. Cred că a fost primul moment impresionant tată-fiu. Eu eram mai rebel de mic, mai distant în relaţia cu ei. Ăla de la spital a fost primul moment care m-a impresionat, tata uitîndu-se cu ochii pierduţi şi gîndindu-se că nu mai are mult de trăit.

Probabil se întreba dacă va mai putea să-şi vadă copiii împliniţi. Atunci, pentru prima oară, m-am rugat la Dumnezeu să-l ţină în viaţă, mi-am zis că voi fi puternic şi că îi voi dedica primul trofeu pe care o să-l cîştig. Am cîştigat premiul la gala Fanatik şi tata a fost să ridice trofeul", a spus Sînmărtean pentru Gazeta Sporturilor.

Interviul de patru pagini cu fotbalistul anului poate fi citit în ediţia tipărită şi în platforma digitală!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tatarioan
tatarioan  •  22 Decembrie 2014, 17:19

Ce moaca de drogat are asta!!!

lalisezaricanebraska
lalisezaricanebraska  •  22 Decembrie 2014, 15:27

Trebuie sa apara si maroniul cu palarie si mustata din Tg Mures, Lali Sezarica. Este plecat la piata cu brazii furati, dar intra acum de la un net cafe sa isi deversedejectiile gaboresti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează