FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lucian Sînmărtean nu are motive de îngrijorare: "Va fi convocat la naţională de oriunde va juca"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 03 ianuarie 2015 20:07

Lucian Sînmărtean a reintrat în circuitul echipei naţionale a României după transferul la Steaua, iar acum este dorit de Victor Piţurcă la Al Ittihad.
Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de părere că Sînmărtean nu-şi va pierde locul dintre "tricolori" dacă va pleca în ţările arabe.

“Sînmărtean a ajuns la vîrsta la care are nevoie de bani, ce mai poate să cîştige. El poate să joace la orice echipă din lume, tot o să fie convocat la echipa naţională, este cel mai bun jucător în acest moment.

Steaua nu are cu cine să îi înlocuiască dacă pleacă Lucian şi Szukala, nu sînt jucători în România care să fie la nivelul lor. Stanciu ar trebui să joace un an de zile non stop, nu ştiu ce se întîmplă cu el, trebuia să explodeze pînă acum.

Piţurcă şi-a dat seama abia acum că Sînmărtean este cel mai bun fotbalist român, el poate să joace la orice echipă din lume încă un an”, a spus Dumitru Dragomir pentru Dolcesport.

Gazeta a scris astăzi despre interesul lui Al Ittihad pentru Szukala şi Sînmărtean. Toate cifrele şi reacţiile le poţi citi AICI.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  04 Ianuarie 2015, 16:52

Piesa de baza in angrenajul echipei tricolore , respect , cu el in nationala pot privi cu incredere spre meciurile de calificare ce au mai ramas de disputat pentru europeanul din Franta 2016 !!

jim_b_brown
jim_b_brown  •  04 Ianuarie 2015, 13:04
Postat de submarina pe 04 Ianuarie 2015, 12:35

Am observat ca tu preferi adevarul cat de crud n-ar fi, dar stop, Pintilii pare a fi o exceptie? Plecand la arabi nu si-a pierdut din capacitati...Cum explici acest lucru?

Pintilii e praf, nu mai joaca nimic .

submarina
submarina  •  04 Ianuarie 2015, 12:35
Postat de ovidiu_3003 pe 04 Ianuarie 2015, 08:52

...te ingrozesti cat de prost este gainarul acesta in ceea ce priveste fotbalul ...Sanmartean este pierdut pentru Nationala ...polonezul de aceea nu pleca la camile ...stie ca nu l mai convoaca ai lui ...

Am observat ca tu preferi adevarul cat de crud n-ar fi, dar stop, Pintilii pare a fi o exceptie? Plecand la arabi nu si-a pierdut din capacitati...Cum explici acest lucru?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează