FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lucian Sînmărtean pune presiune pe Nicuşor Stanciu: "Trebuie să explodeze şi să joace mai mult"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 12:47

Lucian Sînmărtean a plecat în această iarnă la Al Ittihad, iar mijlocaşul de 34 de ani a spus că jucătorul care poate să-l înlocuiască la Steaua este Nicuşor Stanciu.

"Nu cred că plecarea mea este o pierdere mare pentru Steaua. Sînt jucători care pot să îmi ia locul, precum Nicuşor Stanciu. El trebuie să explodeze şi să joace mai mult.

Îl ştiu pe Stanciu de cînd a venit la Vaslui. L-am luat lîngă mine şi am încercat să-l ajut, pentru că am văzut că are calităţi. Avea foarte mult tupeu şi încredere în calităţile sale. El a făcut meciuri bune la Steaua şi are nevoie de continuitate", a spus Sînmărtean la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  28 Ianuarie 2015, 13:50
Postat de ovidiu_3003 pe 28 Ianuarie 2015, 12:24

crotalie...ai uitat si de finul lui Jiji acela din Arabia ...care o sa intinereasca echipa si o sa i aduca un plus de valoare ...acum sta fara contract ...nu l mai vor nici arabetii ...dar sa l ia steoaia ca i bun ...

tu chiar crezi ca ala e stelist? am observat la tine o "fina" intelegere a vietii de-a lungul timpului, ai reusit sa ne uimesti cu o gramada de posturi de o "inteligenta rara", este clar ca tu trebuie sa bagi un ochi intr-un dex la cuvantul "ironie", este un termen absolut necunoscut pentru tine.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Ianuarie 2015, 12:24

crotalie...ai uitat si de finul lui Jiji acela din Arabia ...care o sa intinereasca echipa si o sa i aduca un plus de valoare ...acum sta fara contract ...nu l mai vor nici arabetii ...dar sa l ia steoaia ca i bun ...

crotalie
crotalie  •  28 Ianuarie 2015, 12:06

Noi care iubim culorile dragi si sfinte rosu si albastru si sustinem pe baietii si echipa cea mai valabila avem incredere totala in Nicusor Stanciu care se antreneaza sub bagheta lui Costel Galca si va intra in planurile tactice ale acestuia alaturi de ceilalti elevi si va exploda veti vedea. Avem si am avut cea mai principala galerie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează