FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-0

Lucian Sînmărtean, somat să-şi ceară scuze: "Nu trebuie trecut cu vederea acest gest!"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 18:36

Ilie Dumitrescu a comentat gestul lui Lucian Sînmărtean la meciul cu Dinamo, cînd mijlocaşul Stelei n-a vrut să-l salute pe antrenorul Costel Gâlcă la ieşirea de pe teren. Fostul internaţional e de părere că Sînmărtean trebuie să arate că regretă atitudinea avută.
"Mi-aş dori să-şi ceară scuze public şi mai ales în vestiar, în faţa colegilor. Aştept o reacţie de genul ăsta de la Sînmărtean, e un must! Ca să înţeleagă opinia publică faptul că el a greşit şi a fost nervos, nu trebuie trecut cu vederea acest gest.

Poate îmi făcea şi mie asta, dar eu discutam altfel, la mine nu prea există aşa ceva. Nimeni nu s-a gîndit să-mi facă asta, sînt alt gen de antrenor", a declarat Dumitrescu la Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
alex_1973
alex_1973  •  04 Noiembrie 2014, 21:07

AR TREBUI LASAT SA JOACE SI NU SCCHIMBAT.CRED CA AR TREBUI LASAT IN PACE ATATA TIMP CAT JOACA SI RIDICA PUBLICUL IN PICIOARE.TOTI CACACIOSII II CAUTA FEL SI FEL DE SCENARII CU PEDEPSE SI SA SI CEARA SCUZE.PENTRU CE SA SI CEARA SCUZE?

gigelos
gigelos  •  04 Noiembrie 2014, 16:15

Il batea Halagian de fata cu 40.000 de oameni . Il punea sa-i inghita si sapca aia cu Chicago ( parca ) . Cam multa nesimtire ( despre asta e vorba ) . Trebuia sa-i rupa capul , smecher de tara , mare fotbalist . A castigat Cupa Balcanica ce dracu a castigat ratatul asta ?La 34 de ani cu ce a facut pana acum Sanmartean este UN FOTBALIST RATAT . NASCUT TALENT SI MORT SPERANTA

andy_2008
andy_2008  •  04 Noiembrie 2014, 02:04
Postat de kos_tyn pe 04 Noiembrie 2014, 01:11

"Poate îmi făcea şi mie asta, dar eu discutam altfel, la mine nu prea există aşa ceva. Nimeni nu s-a gîndit să-mi facă asta, sînt alt gen de antrenor" 1) din cate stiu nu esti antrenor 2) a saluta pe cineva e o obtiune personala. 3) galca nu e antrenor; e un fel de ilie dumitrescu pe care il tine in functie talentul lui samartean

Pana sa vina Smantana batuta asta la Steaua noi nici nu stiam ce i titlul de campioana. Marele Smantana ,dp varsta, a castigat o gramada de trofee pe unde a fost.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close