FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-0

Lucian Sînmărtean, taxat pentru ieşirea nervoasă din derby: ”Trebuie să înţeleagă că are 34 de ani deja”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 noiembrie 2014 11:53

Emeric Ienei, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre reacţia nervoasă a lui Lucian Sînmărtean în momentul în care a fost schimbat la derby-ul cu Dinamo, scor 3-0.

”Nu cred că Gâlcă l-a înlocuit pe Sînmărtean numai pentru că luase un cartonaş galben mai înainte. El a vrut să întărească apărarea, ca dovadă că l-a trimis în teren pe Breeveld, un mijlocaş defensiv. Să nu uităm că, în acel moment, scorul era doar 1-0.

Sînmărtean nu trebuie să se supere atunci cînd este schimbat. Înţeleg că îţi e greu, ca jucător, să fii scos de pe teren într-un meci cu 40.000 de oameni în tribune, dar el trebuie să înţeleagă, totuşi, că are 34 de ani şi antrenorul se gîndeşte uneori că e cazul să-l protejeze pentru următoarele partide”, a spus Emeric Ienei, conform sportnews.

Citeşte şi: S-a supărat iar » Lucian Sînmărtean a fost schimbat la derby şi a părăsit terenul nemulţumit

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (22)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Noiembrie 2014, 04:38
Postat de ziggyman pe 02 Noiembrie 2014, 16:54

Pentru cine nu stia .... Ciobanu a sunat si a zis sa il schimbe de pa pauza ... Galca nu s-a comformat si ciobanu a sunat din nou ... A zis sa plece toata lumea de la echipa daca nu se face cum vrea el ... Urmeaza in zilele urmatoare sa se intalneasc Galca cu el si sa clarifice lucrurile ....se pare ca vrea sa plece. .. Nu e prima oara cand ciobanul il suna pe mache din parnaie ..... Din surse veritabile !!!

a jucat slab, din cauza lui mijlocul a fost dominat de dinamo. cum au intrat bourceanu si breveld s-a simtit.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Noiembrie 2014, 04:36

sunt incantat ca in 2 ani acest tiriplici se va retrage. deja a devenit un Idol fals.

demolarii
demolarii  •  02 Noiembrie 2014, 23:14

Doar 40 000 de spectatori? Daca nici la acest meci nu se umple stadionul National....e clar ca defectiunea sistemului e majora. La anul vor fi 20 000.....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close