FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Sînmărtean e cu un picior în Ghencea » Gigi Becali: "Am tînjit după el 3 ani, îi fac toate poftele!"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 20:47

UPDATE 20:45 Adrian Porumboiu, finanţatorul celor de la FC Vaslui, a confirmat discuţiile cu Gigi Becali, dar a precizat că negocierile vor continua la finalul sezonului.

"Am vorbit cu Gigi şi rămăsese să discutăm la finalul sezonului. Mie îmi place Filip, dar n-am stabilit nimic clar. L-am rugat să nu discutăm pînă nu se termină campionatul. Încă nu ne-am înţeles, n-am apucat nici să vorbesc cu Sînmărtean", a spus Adrian Porumboiu la DigiSport Special.

UPDATE 20:28 Gigi Becali, patronul Stelei, a anunţat că îi va oferi lui Lucian Sînmărtean acelaşi contract pe care îl are şi la Vaslui:

"Eu îi spun aşa. M-am înţeles deja cu Porumboiu. Preiau contractul de la Vaslui şi îl copiez. Ştergem Vaslui de pe contract şi punem Steaua. Îi dau aceiaşi bani pe care îi ia şi acolo. Filip va merge în schimbul lui la Vaslui. Nu pot să-i promit că îşi va lua restanţele. Vă daţi seama cît îl doresc dacă dau un jucător de 21 de ani pe unul de 33?

Am tînjit după el 3 ani! M-am luat după unul, după altul şi m-am tot uitat cum joacă bine la Vaslui. E el capricios, dar îi fac toate poftele ca să vină la Steaua. Dacă ştii să ai grijă de el, atunci e fotbalist de mare clasă", a spus Gigi Becali la DigiSport Special


UPDATE 20:10
Lucian Sînmărtean a explicat în ce condiţii ar accepta transferul la Steaua.

"Nu mă atrage Bucureştiul, în timp ce Vaslui îmi oferă toate condiţiile. Am fost ofertat în fiecare şi, dacă doream să ajung în Bucureşti, poate semnam. Mă satisface contractul meu de la Vaslui, de aceea nu m-am grăbit să plec în altă parte.

Sînt restanţe şi la Vaslui, dar nu sume care ar trebui să mă sperie. Vaslui îmi dă tot ce îmi doresc, Steaua îmi oferă doar un vis frumos. Aş veni la Steaua, dar nu în condiţii inferioare celor de aici. Dacă mi se oferă acelaşi contract, mi-aş dori să vin", a spus Lucian Sînmărtean la DigiSport Special.

***

Steaua nu renunţă la Lucian Sînmărtean, deşi mijlocaşul de 33 de ani a lăsat să se înţeleagă că nu acceptă micşorarea salariului în cazul unui transfer în Ghencea.

"Gigi îl vrea pe Sînmărtean foarte mult şi vom vedea dacă ne vom înţelege cu el. Îl dorim foarte mult, pentru că Gigi îl place, iar Reghe crede că ne-ar ajuta foarte mult. Eu cred că sîntem acoperiţi în acea parte a terenului, dar nu mă opun", a spus Mihai Stoica la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Citeşte şi: Sînmărtean are un mesaj clar pentru Becali: "Nu mă atrage Liga Campionilor, sînt interesat doar de bani"

300.000 de euro este salariul lui Lucian Sînmărtean la FC Vaslui, aproape dublu faţă de cel mai bine plătit jucător al Stelei, Lukasz Szukala, care încasează anual 180.000

"Nistor nu ne interesează"
Managerul Stelei nu s-a arătat deranjat de reacţia lui Dan Nistor, care a spus că nu e dispus să vină în genunchi în Ghencea: "Declaraţia lui Nistor e normală. Nici un jucător nu vine la o echipă în genunchi, chiar dacă e vorba de Steaua. Gigi a fost înţeles greşit, dar nu mai contează. Nu ne interesează însă Nistor, mai ales că l-am luat pe Stanciu şi se întoarce Răduţ".

Citeşte şi: Nistor şocat de declaraţiile lui Becali: "Steaua e Steaua, dar nu vin în genunchi" :X

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (58)
dash.berlin
dash.berlin  •  16 Martie 2015, 10:57
Postat de lollol pe 17 Mai 2013, 00:12

daca esti saracie gen daveromu imperatoru vaalahu etc si te plimbi cu autobuzu' prin franta si germania e de ajuns si "buletinu"....prin aeroporturi te mai intreaba si de pasaport :)))))))))))

foamea e porecla ta de cand te stii...sarantocule .

talpaiadului
talpaiadului  •  17 Mai 2013, 05:49
Postat de drycooker pe 16 Mai 2013, 21:34

Tigaia speciala Dry Cooker este folosita pentru gatitul sanatos si gustos! Aveti nevoie doar de un strop de ulei pentru a pregati delicioase fripturi iar legumele nu-si vor pierde culoarea si vitaminele. Spre deosebire de alte tigai, Dry Cooker are o calitate deosebita: centrul ei este ridicat si prevazut cu un orificiu. Prin acest orificiu, aerul patrunde in interior si coace mancarea. Alimentele nu se ard sinu se lipesc de tigaie. De asemenea, datorita sistemului unic de distribuire a caldurii, Dry Cooker pastreaza proprietatile alimentelor.

"centrul ei este ridicat si prevazut cu un orificiu", ba tu-ti vinzi tigaia sau gaura cuuurrului?

gerulathor
gerulathor  •  17 Mai 2013, 00:58

Doamne ce prostie mare! Cum sa dai un jucator tanar si poate de viitor ca Filip, care ti-a cam rezolvat meciul cu AJAX din retur, pe SUNTMORTEAN, un Tibi Balan !? Bah, jiji, iar bei apa odata cu oile din tarc, nu vezi ca apoi o ei pe aratura !??

Vezi toate comentariile (58)
Comentează