FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Lui Mutu i-a plăcut de mine, dar nu m-a vrut la Dinamo" » Jucătorul pe care-l regretă Negoiţă face dezvăluiri neaşteptate

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 19:19

Eric de Oliveira (31 de ani) a vorbit despre negocierile pe care le-a purtat în vară cu Dinamo şi despre modul în care a ajuns la Viitorul.

"Apoi am avut o discuţie cu Dănciulescu: «Eric, îmi place de tine, te apreciez, să vorbesc cu antrenorul». Apoi mi-a zis, «Eric, te place antrenorul, trebuie să vorbesc cu domnul Negoiţă şi cu Mutu». Şi i-am zis că nu pot să stau după voi, dar mi-aş dori să ajung la voi.

După câteva zile, mă sună Mutu şi mă întreabă «care este situaţia ta?» I-am zis că vreau performanţă şi las din bani. Şi m-a întrebat «cât vrei?» Eu i-am zis «spune cât vrei să dai şi eu spun dacă sunt de acord». Eu nu vreau să mă simt prost că îţi cer bani. Eu la nicio echipă nu am spus cât vreau.

Am primit ofertă de la UTA, de la Sepsi, am primit atunci oferte de la mai multe echipe din România. La Mediaş nu mi-am mai dorit să rămân. Şi mi-a spus Mutu: «mie îmi place foarte mult de tine, eşti talentat, dar să ştii că noi negociem cu alţii». Şi i-am zis: «şi atunci de ce m-ai mai sunat? Eu nu stau după voi, nu mă rog de voi. Dorinţa de a ajunge la o echipă mare cum este Dinamo există, dar dacă nu se poate, strângem mâna şi la revedere!»”, a declarat Eric de Oliveira la Telekom Sport.

Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo, a recunoscut după înfrângerea cu Viitorul, scor 0-4, că marele său regret e faptul că nu l-a adus pe Eric în Ştefan cel Mare.

Citeşte şi: Brazilianul din Liga 1 care vrea la naţionala României: "Nu vă gândiţi că voi fi noul Hagi" + Reacţia FRF

Citeşte şi: Spectacol în direct la TV! Eric a jonglat cu mingi de fotbal, handbal şi tenis + o mărturie emoționantă: "În Brazilia, doar cine are bani joacă fotbal pe nisip"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
demolarii
demolarii  •  08 Noiembrie 2017, 00:01

Eric nu a ajuns la Dinamo deoarece era dorit Albin....care se pare că va fi și naturalizat....

ionut_adventist
ionut_adventist  •  07 Noiembrie 2017, 20:45
Postat de jcash pe 07 Noiembrie 2017, 20:20

V-a fost dor de mine ? fc fcsb nu e steaua, domnilor !!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1325245327494140
Cristi Cri  •  07 Noiembrie 2017, 20:31

Mutu, un cancer, care a distrus tot pe unde si-a aratat desteptaciunea.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează