FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - POLI IAȘI 1-1

Lukacs Bole a marcat golul ieșenilor de ieri, dar și-a criticat colegii pentru evoluția din meciul cu Timișoara: "Am jucat foarte slab"

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2017 00:00

Dacă e play-off e încă un meci egal. Timișoara-Iași a fost un meci tensionat la propriu după ce la pauza partidei Eugen Neagoe și Ionuț Popa au fost la un pas de bătaie.

Antrenorul timișorean a vrut să-i ceară explicații arbitrului pentru unele decizii din prima repriză, moment în care Ciucă a intervenit, iar de-acolo a pornit un schimb dur de replici. "A fost un meci tensionat, ne-am și aprins la pauză și-am avut unele polițe de plătit", a recunoscut Ciucă.

Click aici pentru VIDEO!

În schimb, marcatorul golului ieșenilor, maghiarul Bole, a avut un discurs surprinzător chiar dacă echipa sa e pe primul loc de play-out: "Sunt foarte nervos că n-am câștigat acest meci, dar am jucat slab și până la urmă am scos un punct norocos. A fost cel mai greu din campionat pentru noi, dar acum suntem obligați să batem Mediașul pentru a rămâne pe primul loc".

"Le-am spus jucătorilor la pauză că-i omor dacă pierdem acest meci și s-au speriat. Așa am reușit să egalăm"
Ionuț Popa, antrenor Poli Iași

"Mama m-a certat și mi-a spus să nu o fac de râs"

Ionuț Popa spune că mama sa e omul din umbră care-l ajută înainte de finala Cupei Ligii cu Dinamo: "Cupa României și Cupa Ligii cred că rămân în seama antrenorilor secunzi. Eu nu cred că voi merge la aceste meciuri. Am avut o discuție cu mama, care m-a certat și mi-a spus să nu o fac de râs în Cupa Ligii. Mi-a zis să mă port frumos cu copiii. Mă mai duc astăzi pe la mama și mă sfătuiesc cu ea, dar mi-e frică să nu mă certe. O să văd ce fac până la urmă. Dacă vom câștiga trofeul, i-l dau ei". Finala Cupei Ligii se va juca pe 20 mai pe Arena Națională.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează