FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lung jr. la Steaua? Selecționerul Iordănescu s-a implicat și a făcut primul pas spre împăcarea cu gruparea roș-albastră

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 11:38

Selecționerul Anghel Iordănescu consideră că eventualul transfer al lui Silviu Lung jr. de la Astra la Steaua ar fi esențial pentru roș-albaștrii să ia un nou titlu.

" Steaua deja a făcut o campanie de achiziții în pauza competițională. Una impresionantă, prin numărul de jucători pe care i-a transferat. Dacă va reuși să-l ia pe Lung jr. e clar că este echipa care are un obiectiv precis și își dorește să îndeplinească acest obiectiv", a spus Iordănescu.

Iordănescu a vorbit și despre scandalul cu Steaua: "N-aș vrea să mai ajung la afirmații să deranjeze partea stelistă, dar eu cred că cei care trebuie să rezolve această problemă, Comitetul Executiv şi conducerea Federaţiei, să o facă.

Anghel Iordănescu a dat asigurări că partida amicală dinaintea Campionatului European cu Spania se va desfășura pe Arena Națională: "Eu vă spun că se va juca sigur pe Arena Națională".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
1670443583211325
Älex Ändreí  •  20 Februarie 2016, 21:51

ar fii o achizitie buna , dar nu cred ca va face fata

gicab
gicab  •  20 Februarie 2016, 17:54

Nici nu a fost supărat pe fcsb... Oare de ce?

saviola2_8
saviola2_8  •  20 Februarie 2016, 17:17

hm, nu ma da pe spate junioru, e bunicel dar nu cred ca e ceea ce trebuie, 2 milioane? looool, de lei vechi poate.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează