FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Lupescu: "Performanta Generatiei de Aur, mai greu de atins decît cea a Stelei"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 august 2009 00:00

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, considera ca Generatia de Aur, care a jucat in sferturile Campionatului Mondial din 1994, este cea mai valoroasa echipa din istoria fotbalului romanesc.

"Performanta Generatiei de Aur a fost mai greu de atins decât cea a Stelei. Am avut atunci mai multe meciuri contra unor adversari mult mai puternici", a spus Lupescu in Click.


Citeste in Click ce crede Ionut Lupescu despre cazul Prunea si de ce criza financiara nu afecteaza FRF.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (130)
 •  04 August 2009, 20:08

pentru fotbalul romanesc si o pata in f.r.f. .

 •  04 August 2009, 20:04

CIOCU-MIC - FOSTULE DINAMOVIST INVIDIOS - PENIBIL SI RUSINOS - A CASTIGAT DINAMO C.C.E SI SUPERCUPA EUROPEI ? -S-AU A CASTIGAT NATIONALA UN TROFEU PRECUM GRECIA ? ESTI PENIBIL SA SPUI -GENERATIA DE AUR - CORECT ESTE SA FI SPUS DACA ERAI BAIAT DESTEPT -CEA MAI BUNA GENERATIE SI ATAT IAR DESPRE STEAUA PE CARE NU O SUPORTI CA DINAMOVIST - STEAUA DE AUR - BAIETE CIOCU-MIC - HALAL DIRECTOR GENERAL -F.R.F. CE MERITE A AVUT CA A FOST NUMIT ?.

 •  04 August 2009, 19:49

GRESIT - LUPESCULE - CEA MAI MARE PERFORMANTA - A FACUT-O STEAUA - CARE ESTE CU ADEVARAT GENERATIA DE AUR PENTRU CA A CASTIGAT C.C.E . SI SUPERCUPA EUROPEI - DOUA TROFEE F.IMPORTANTE SI ESTE -SIBOLUL ROMANIEI - CEACE NU SE POATE SPUNE DESPRE NATIONALA CARE NU A CASTIGAT NICI UN TROFEU . A FOST CEA MAI BUNA GENERATIE DAR NU GENERATIA DE AUR - NU FI INVIDIOS CA DINAMOVIST PE STEAUA PENTRU CA ORICUM ESTI PREA MIC .

Vezi toate comentariile (130)
Comentează