FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF, 18 APRILIE

Lupescu vrea să facă o schimbare importantă în fotbalul românesc: "De ce să nu fie ca în Premier League?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 12:04

Ionuț Lupescu, 49 de ani, a declarat că intenționează să implementeze un sistem competițional primăvară-toamnă în fotbalul românesc.

"Putem face un sezon primăvară-toamnă, iar apoi să facem, de exemplu, un turneu în sală, de unde pot veni alte venituri din televizări. Să ne gândim la un sezon primăvară-toamnă. Trebuie să ne gândim cum putem să nu mai avem atât de multe costuri.

De asemenea, când sunt turnee finale, odată la doi ani, putem introduce Cupa Ligii. Toată lumea spune că Premier League e unul dintre cele mai atractive campionate. Ei joacă aproape non-stop. Noi nu putem juca iarna. De ce nu jucăm invers? Nu sunt lucruri pe care eu vreau să le decid singur, vreau să dezbatem toate aceste aspecte.

Când am văzut un meci din Cupa României pus în februarie, cu 16 spectatori la Mediaș, mi s-a părut o mare batjocură. E o nepricepere, o desconsiderare a celei mai frumoase competiții din România", a declarat Lupescu, la TV Digi Sport.

"Teamă am avut când jucam împotriva lui Maradona. Acum simt o mare plăcere întorcându-mă în România. Vreau să pun în slujba fotbalului românesc ceea ce am învățat în străinătate. Dezvăluirile făcute de Burleanu în ultima vreme sunt denaturate"
Ionuț Lupescu

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
fibra
fibra  •  16 Aprilie 2018, 09:26

Cea mai mare aberatie.Pana si Rusia de vreo doi ani a trecut la Toamna-Primavara si acolo chiar e iarna. La noi iarna aceasta a tinut vreo trei saptamani. Sa nu mai spun ca la 23 de grade un fotbalist a spus ca i-a deranjat caldura.

1668012466755844
Cornel Burcea  •  15 Aprilie 2018, 21:29

Daca pui fotbalisti in administratie se intampla ca si cu Gica Popescu milionar fiind s-a majit nu mai spun de perioada Sandu +Dragomir care neau dus in subsolul clasamentului european. Prunea sa vada de treaba lui ca numai gura fapte ioc . Fosti jucatori sa ocupe tehnicul adica in iarba nu cu bani

iulian1952
iulian1952  •  15 Aprilie 2018, 18:04

NU TE DUCE MINTEA DELOC . TU COMPARI ROMANIA CU ANGLIA ? ESTI DUS RAU DE TOT CU CAPU' .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează